Receptes
Amanida back to black
Amanida back to black, amb quinoa i llavors de sèsam negre, és una excel·lent proposta macrobiòtica del xef Miguel Aguilar.

Amanida back to black
Ingredients:
- 1 got de quinoa
- 1 pastanaga petita
- 30 g de berros
- 2 cullerades soperas d’alga arame remullada
- 50 g de nap daikon
- 1 cullerada sopera de llavors de sèsam negre
- Fulla de roble
- Sal
Ingredients per a la salsa:
- 2 cullerades soperas d’oli d’oliva verge
- 2 cullerades de vinagre d’arròs
- 1 cullerada petita de gingebre en pols
- 1/2 cullerada petita de tamari
Elaboració:
- Bull la quinoa en dos volums d’aigua juntament amb una mica de sal, durant 15 minuts.
- Talla la pastanaga en diagonal i ratlla el daikon.
- En una cassola, escalada la pastanaga durant 2 minuts, barreja-la amb la arame, el daikon i les llavors de sèsam. Afegeix la quinoa bullida i barreja.
- En un bol, barreja amb una vareta els ingredients de la salsa.
- Serveix la quinoa amb les verdures, els créixens, el full de roure i la salsa
Contingut relacionat
- Receptes
Amanida d’espàrrecs de marge
Amanida d'espàrrecs de marge, a més de ser una bona...
- Receptes
Amanida de pasta
Rica en carbohidrats, la pasta és un dels aliments preferits...
- Receptes
Amanida de wakame, tempeh i germinats
Amanida de wakame, tempeh i germinats, preparada per la foodblogger Tere...