Amanida Caprese Vegana

Prepara la clàssica amanida caprese, però en versió vegana. Per fer-ho, substituïm la mozzarella tradicional per un formatge vegà que et sorprendrà per la seva textura. Gaudeix d’aquesta amanida caprese vegana!

El tomàquet és un aliment que es recomana menjar ecològic perquè evites introduir pesticides al teu organisme, presents en la pell. A més, segons diferents estudis, els tomàquets ecològics són més nutritius que els no ecològics i també tenen més composts polifenòlics.

Ensalada caprese vegana - Recetas - Veritas

Amanida caprese vegana

Ingredients:

Elaboració: 

  1. Talla els tomàquets a rodanxes i col·loca’ls en un plat pla.
  2. Talla la mozzarella a rodanxes i posa una rodanxa a cada tomàquet. Afegeix-hi una fulla d’alfàbrega.
  3. 3. Finalment, amaneix-ho amb oli, orenga, sal i pebre.

Descobreix la nostra col·lecció d’amanides.