Receptes
Amanida cruixent de blat de moro i quinoa
Una amanida cruixent nutritiva i facilíssima de preparar. El blat de moro li dona un toc lleugerament dolç que contrasta amb el gust una mica àcid de la ruca, que de vegades recorda al de les nous. Gaudeix d’aquesta recepta que et proposa Laura Because.
El blat de moro és un dels cereals més consumits al món, pel seu sabor, versatilitat i propietats: conté vitamines A, B i E i minerals que afavoreixen l’adequat funcionament del sistema nerviós. No obstant això, és imprescindible triar un blat de moro ecològic ja que la majoria de blat de moro no ecològic és transgènic i pot ser perjudicial per a la salut. Et donem més informació en aquest estudi.

Amanida cruixent de blat de moro i quinoa
Ingredients:
- 1 pot de blat de moro dolç
- 1/2 carbassó
- 1/2 ceba
- 8 tomàquets cirerols
- 1 pastanaga
- 1 grapat de ruca
- 1 tassa de quinoa
- 1 llimona
- Sal marina
- Oli d’oliva verge extra
Elaboració:
- Bull la quinoa en aigua amb sal. Reserva-la.
- Talla finament a la juliana el carbassó, la ruca i la ceba morada. Reserva-ho.
- Pela i ratlla la pastanaga. Reserva-la.
- Renta els tomàquets i parteix-los per la meitat. Reserva’ls.
- En una enciamera barreja el blar de moro escorregut amb la resta d’ingredients, assaona-ho i amaneix-ho amb oli.
- Just abans de servir, condimenta l’amanida amb unes gotes de suc de llimona.
Contingut relacionat
- Receptes
Amanida de mongetes amb préssec i pesto de remolatxa
Amanida de mongetes amb préssec, un entrant energètic que facilita...
- Receptes
Amanida de síndria i formatge feta
Amanida de síndria i formatge feta, una recepta deliciosa que...
- Receptes
Amanida oriental de cogombre
Amanida oriental de cogombre, un entrant molt refrescant, ideal per...