Receptes
Amanida d’azukis marinades
Amanida d’azukis marinades, una recepta perfecta per a la primavera ja que les mongetes azukis, a més de digerir-se molt bé, ajuden a desintoxicar l’organisme.

Amanida d’azukis marinades
Ingredients:
- 400 g d’azukis
- 100 g de pebrot verd
- 1 branca d’api
- 1/2 cogombre
- Alga kombu
- Olives negres
Per a la marinada:
- 150 ml d’oli d’oliva
- 50 ml de vinagre d’arròs o poma
- 1 ceba morada
- 4 cullerades de julivert
- 2 fulles de llorer
- 1 cullerada petita de farigola seca
- 1/2 cullerada petita de sal marina
Elaboració:
- Cou les azukis amb una tira d’alga kombu.
- Abans de fer la marinada, pica la ceba morada i el julivert. A continuació, barreja en un bol tots els ingredients de l’amaniment i remena’ls amb cura.
- Afegeix-hi les azukis i l’lga kombu i deixa-ho macerar un parell d’hores com a mínim.
- Pica l’api i trosseja el pebrot i el cogombre.
- Barreja les azukis marinades amb l’api, les olives negres, el pobrot i el cogombre i serveix l’amanida freda.
Contingut relacionat
- Receptes
Amanida de kale, quinoa i azukis – Fastgood
Amanida de kale, quinoa i azukis, una recepta senzilla, de...
- Receptes
Amanida de llenties amb vinagreta
Amanida de llenties amb vinagreta, una opció pràctica que ens...
- Receptes
Azukis: què són i com es cuinan
Azukis, un llegum vermell típic dels països orientals, molt apreciat gràcies...