Amanida de favetes i pèsols a la sidra

Amanida de favetes i pèsols, un entrant suau i ric en proteïna vegetal gràcies a la presència d’aquests dos llegums típics de primavera. La sidra i el gingebre li donen un toc de personalitat. Gaudeix d’aquesta recepta que et proposa Laura Because!

Els pèsols són tendres, lleugers i saborosos, es poden consumir amb les beines quan són tendres, com els tirabecs, o bé només les llavors, molt sucoses.

Amanida de favetes i pèsols a la sidra - Receptes - Veritas

Amanida de favetes i pèsols amb sidra

Ingredients:

Elaboració:

  1. Escalfa a foc mitjà quatre cullerades petites d’oli d’oliva verge extra al fons d’una cassola, si pot ser de ferro colat.
  2. Afegeix-hi les favetes i els pèsols, i salta’ls un parell de minuts.
  3. Incorpora-hi una cullerada de sal i la sidra. Apuja una mica el foc i cou les favetes i els pèsols uns minuts fins que estiguin al dente.
  4. Serveix-ho en una safata juntament amb el formatge fresc esmicolat i unes fulles de menta. Amaneix-ho amb el suc de la cocció i un rajolí extra d’oli d’oliva.
  5. Si vols donar-hi un punt picant i fresc extra, escampa-hi per sobre una mica de ratlladura de gingebre.

Descobreix la nostra proposta d’amanides!