Receptes
Amanida de favetes i pèsols a la sidra
Amanida de favetes i pèsols, un entrant suau i ric en proteïna vegetal gràcies a la presència d’aquests dos llegums típics de primavera. La sidra i el gingebre li donen un toc de personalitat. Gaudeix d’aquesta recepta que et proposa Laura Because!
Els pèsols són tendres, lleugers i saborosos, es poden consumir amb les beines quan són tendres, com els tirabecs, o bé només les llavors, molt sucoses.

Amanida de favetes i pèsols amb sidra
Ingredients:
- 200 g de favetes pelades
- 200 g de pèsols pelats
- 100 g de formatge fresc
- 1 got de sidra
- 1 branqueta de menta fresca
- 1 polsim de gingebre ratllat
- Sal marina
- Oli d’oliva verge extra
Elaboració:
- Escalfa a foc mitjà quatre cullerades petites d’oli d’oliva verge extra al fons d’una cassola, si pot ser de ferro colat.
- Afegeix-hi les favetes i els pèsols, i salta’ls un parell de minuts.
- Incorpora-hi una cullerada de sal i la sidra. Apuja una mica el foc i cou les favetes i els pèsols uns minuts fins que estiguin al dente.
- Serveix-ho en una safata juntament amb el formatge fresc esmicolat i unes fulles de menta. Amaneix-ho amb el suc de la cocció i un rajolí extra d’oli d’oliva.
- Si vols donar-hi un punt picant i fresc extra, escampa-hi per sobre una mica de ratlladura de gingebre.
Contingut relacionat
- Receptes
Amanida de mongetes i paté d’albergínies
Amanida de mongentes, una recepta senzilla, ideal per a qualsevol...
- Receptes
Amanida de llenties i xiitakes amb amaniment de miso
Les llenties dupuy es caracteritzen per un gust lleugerament dolç...
- Receptes
Amanida d’espàrrecs de marge
Amanida d'espàrrecs de marge, a més de ser una bona...