Amanida de llenties i xiitakes amb amaniment de miso

Les llenties dupuy es caracteritzen per un gust lleugerament dolç i per quedar senceres quan es couen, la qual cosa fa que esclatin a la boca en menjar-les. En aquesta amanida,  s’acompanyen de la frescor que aporta la ruca i del gust especial dels bolets xiitake. 

Aquesta recepta ens la proposa la food blogger Laura Because.

Amanida de llenties i xiitakes amb amaniment de miso - Veritas

Amanida de llenties i xiitakes amb amaniment de miso

Ingredients:

Per a l’amaniment:

Elaboració:

  1.  Cou les llenties en aigua amb sal i escorre-les. Reserva-les.
  2. Mol els anacards i pica la farigola. Reserva-ho.
  3. Prepara l’amaniment barrejant bé tots els ingredients. Reserva-ho.
  4. Escorre els xiitakes, posa’ls en un bol i afegeix-hi la ruca, la meitat dels anacards i les llegums cuites.
  5. Incorpora-hi l’amaniment i remena-ho.
  6. Serveix-ho i escampa la resta dels anacards per damunt.

Descobreix la nostra proposta d’amanides!