Amanida de maduixes amb sal d’herbes

Amanida de maduixes, perfecta per al bon temps, ja sigui com a guarnició, a mode d’entrant o com a sopar lleuger de plat únic. Aquesta nutritiva recepta te la proposa la foodblogger Alina, de Green Mama.

Les maduixes són molt refrescants, riques en fibra i vitamina C. Descobreix les diferències que hi ha entre les ecològiques i les no ecològiques.

Amanida de maduixes amb sal d'herbes - Receptes - Veritas

Amanida de maduixes amb sal d’herbes

Ingredients:

Elaboració:

  1. Torra lleugerament les llavors en una paella, deixa-les refredar i reserva-les.
  2. Esprem la mitja llimona i reserva’n el suc.
  3. Renta i talla les maduixes en quatre parts i posa-les en un bol.
  4. Pela i talla l’alvocat en cubs i afegeix-lo al bol.
  5. Talla la ceba a la juliana i incorpora-la a les maduixes i l’alvocat.
  6. Condimenta-ho amb oli d’oliva, el suc de llimona, sal d’herbes al gust i barreja-ho.
  7. Trosseja les fulles d’alfàbrega i afegeix-les a l’amanida.
  8. Decora-la amb les llavors torrades i les nous i, si cal, rectifica de sla i oli.

Descobreix les nostres propostes d’amanides.