Amanida de mongetes amb préssec i pesto de remolatxa

Amanida de mongetes amb préssec, un entrant energètic que facilita la presència de llegums en la dieta. El préssec li dona un toc fresc i el pesto de remolatxa és una versió dolça i deliciosa de la tradicional salsa italiana.
Aquesta deliciosa i completa recepta ens la proposa Rocío Montoya, de Veggie Boggie.

Amanida de mongetes amb préssec

Ingredients:

Ingredients per al pesto de remolatxa:

Elaboració:

  1. Esprem la llimona i reserva’n el suc.
  2. Col·loca les ametlles en el processador d’aliments, pica-les uns segons, afegeix-hi la resta d’ingredients del pesto i el suc de llimona. Tritura-ho fins a obtenir un paté untuós. Pots rebaixar el resultat afegint-hi una mica més d’oli o un raig d’aigua mineral si vols.
  3. Renta els préssecs i talla’ls a daus. Reserva’ls.
  4. Barreja les mongetes amb els daus de préssec i la ruca fresca i condimenta-ho amb la salsa de pesto i una mica d’oli d’oliva.
  5. Decora l’amanida amb llavors de sèsam negre i unes llenques de parmesà.

Descobreix la nostra secció de receptes amb llegums.