Amanida de tofu fumat amb amaniment d’ametlles i pera
Amanida de tofu fumat, una proposta diferent i amb molts colors que aporta proteïnes vegetals i una gran quantitat de vitamines, a més de provocar un esclat de sabor al paladar gràcies al deliciós amaniment d’ametlles i pera.
El tofu és una proteïna vegetal molt versàtil a la cuina. Es tracta d’un aliment oriental elaborat a partir de llavors de soja, aigua i coagulant, amb un sabor suau i delicat. De fet, l’interessant d’aquest llegum és que absorbeix qualsevol sabor que se li afegeix.
Gaudeix d’aquesta deliciosa recepta que et proposa Isa, de Delicias Kitchen.
Amanida de tofu fumat amb amaniment d’ametlles i pera
Trosseja el tofu a daus, salta’l a la planxa fins que estigui daurat i reserva’l.
Prepara l’amaniment batent la pera (pelada i sense el cor) juntament amb els ingredients líquids (vinagre, tamari, oli i suc de llimona), afegeix-hi la crema d’ametlles i barreja-ho molt bé. Reserva-ho.
Pica l’enciam i talla la col llomarda a tires i la ceba a làmines.
Col·loca en una enciamera les hortalisses i el blat de moro, incorpora-hi el tofu i l’amaniment, barreja-ho, rectifica-ho de sal i si cal afegeix-hi uns crostonets al gust.
Contingut relacionat
Vegà
Tofu marinat amb raïm i bolets rostits al romaní
El tofu marinat és una recepta fàcil de preparar, sana...
Vegà
Remenat de tofu amb tomàquets cirerols
Remenat de tofu amb tomàquets cirerols, una recepta simple i senzilla...
Vegà
Tofu – Tècniques de cuina
El tofu és una proteïna vegetal molt versàtil a la...
Utilitzem els nostres pròpies "cookies". Si continua la navegació considerem que accepta l'ús d'aquestes.