Amanida de tofu fumat amb amaniment d’ametlles i pera

Amanida de tofu fumat, una proposta diferent i amb molts colors que aporta proteïnes vegetals i una gran quantitat de vitamines, a més de provocar un esclat de sabor al paladar gràcies al deliciós amaniment d’ametlles i pera.

El tofu és una proteïna vegetal molt versàtil a la cuina. Es tracta d’un aliment oriental elaborat a partir de llavors de soja, aigua i coagulant, amb un sabor suau i delicat. De fet, l’interessant d’aquest llegum és que absorbeix qualsevol sabor que se li afegeix.

Gaudeix d’aquesta deliciosa recepta que et proposa Isa, de Delicias Kitchen.

Amanida de tofu fumat amb amaniment d'ametlles i pera - Receptes - Veritas

Amanida de tofu fumat amb amaniment d’ametlles i pera

Ingredients:

Per a l’amanimet:

Elaboració:

  1. Trosseja el tofu a daus, salta’l a la planxa fins que estigui daurat i reserva’l.
  2. Prepara l’amaniment batent la pera (pelada i sense el cor) juntament amb els ingredients líquids (vinagre, tamari, oli i suc de llimona), afegeix-hi la crema d’ametlles i barreja-ho molt bé. Reserva-ho.
  3. Pica l’enciam i talla la col llomarda a tires i la ceba a làmines.
  4. Col·loca en una enciamera les hortalisses i el blat de moro, incorpora-hi el tofu i l’amaniment, barreja-ho, rectifica-ho de sal i si cal afegeix-hi uns crostonets al gust.