Amanida fàcil de ruca

Aquesta amanida fàcil de ruca és molt refrescant i combina dos ingredients molt bons per al sistema digestiu. El fonoll, amb el seu característic gust anisat, és ideal per millorar les digestions i a més té caràcter depuratiu. D’altra banda, la ruca, de gust lleugerament picant i amarg, conté molta vitamina A, és alta en antioxidants i també pot ser una bon aliada per a la digestió i per al fetge. Per acabar, coronarem l’amanida amb un magnífic formatge, el parmesà reggiano, per aportar una bona dosi de proteïnes i greixos i un contingut molt baix en lactosa.

Gaudeix d’aquesta recepta del pla per perdre pes de Veritas Food Plans, elaborat per la dietista integrativa Glenn Cots.

Amanida fàcil de ruca - Receptes - Veritas

Amanida fàcil de ruca

Ingredients:

Elaboració:

  • Talla una llimona i esprem-ne la meitat en un recipient.
  • Afegeix-hi l’oli d’oliva i ratlla mig gra d’all.
  • Barreja-ho fins a aconseguir una textura homogènia i reserva-ho.
  • Talla el fonoll, treu-ne la part inferior i ratlla’l amb una mandolina.
  • Col·loca la ruca en una enciamera, afegeix-hi el carpaccio de fonoll i barreja-ho bé.
  • Ratlla el parmesà al gust i aboca l’amaniment a l’enciamera.
  • Afegeix-hi sal i pebre al gust, barreja-ho bé i decora-ho amb un grapat de pinyons.

Descobreix la nostra col·lecció d’amanides.