Amanida mediterrània

Amanida mediterrània, un entrant lleuger i refrescant amb el búrgul i l’albergínia com a base: el primer és ric en fibra, ja que no està refinat, i l’albergínia conté moltes vitamines i antioxidants i poquíssimes calories. La resta d’ingredients aporten nutrients, sabor, aroma i textura, i converteixen aquesta amanida en una festa per al paladar.

Aquesta recepta te la proposa la foodblogger Isa, de Delicias Kitchen

Amanida mediterrània - Receptes - Veritas

Amanida mediterrània

Ingredients:

Per a l’amaniment:

Elaboració:

  1. Cou el cereal en un volum d’aigua i, mentrestant, talla l’albergínia a rodanxes i rosteix-la amb una mica de sal.
  2. Pica la resta d’ingredients i reserva’ls en un bol.
  3. Prepara l’amaniment remenant bé tots els ingredients fins que s’integrin.
  4. Barreja els ingredients picats amb el búrgul i l’albergínia. Condimenta-ho amb cura i rectifica-ho de sal.

Descobreix les nostres propostes d’amanides.