Receptes
Amanida oriental de cogombre
Amanida oriental de cogombre
Ingredients:
- 1 cogombre gran o 2 petits
- 1 cullerada petita d‘alga wakame
- 1/4 de ceba vermella
- Sèsam negre
Per a l’amaniment:
- 1 cullerada sopera de tamari
- 2 cullerades soperes d‘oli de sèsam
- 1 cullerada sopera de xarop d’atzavara fosc
- 1 cullerada sopera de vi blanc
- 1/2 gingebre
Elaboració:
- Psa l’alga en remull i reserva-la fins que dupliqui la mida.
- Prepara l’amaniment barrejant els ingredients i remena’ls bé perquè s’integrin.
- Talla el cogombre a l’amines i col·loca’l en un plat.
- Escorre l’alga i serveix-la damunt del cogombre, afegeix-hi la ceba vermella tallada en làmines, aboca l’amaniment sobre l’amanida i decor-la amb sèsam negre.
Contingut relacionat
- Receptes
Amanida d’azukis marinades
Amanida d'azukis marinades, una recepta perfecta per a la primavera...
- Receptes
Amanida de síndria i formatge feta
Amanida de síndria i formatge feta, una recepta deliciosa que...
- Receptes
Ajorrosa – FastGood
Ajorrosa, un variant del saboròs i refrescant ajoblanco, per obra i...