Amanida tèbia de verdures, blat i xistorra, una recepta que ens proposa
Laura Because. Una amanida amb una aportació molt equilibrada de nutrients, que combina la textura cruixent dels espinacs i les verdures al dente amb l’aroma de la xistorra i la suculència del blat cuit.
Amanida tèbia de verdures, blat i xistorra
Ingredients:
Elaboració:
- Bull el blat ecològic seguint les instruccions de l’envàs, cou la coliflor al dente en aigua amb sal, i neteja i escorre els espinacs.
- Cou al dente els espàrrecs de marge i talla’ls en tres trossos cadascun.
- Posa a escalfar una paella a foc mitjà alt i, quan estigui calenta, afegeix-hi la xistorra tallada en trossos de 3-4 centímetres de llarg. Cou-la uns minuts per cada costat fins que la pell es dauri una mica.
- Treu els trossos de la xistorra de la paella i reserva’ls sobre un paper absorbent.
- Prepara l’amanida barrejant en un bol els espinacs, les flors de coliflor, el blat i els espàrrecs tallats en tres trossos cadascun.
- Afegeix-hi la xistorra i remena-ho, aprofitant la xistorra per amanir l’amanida, que se serveix tèbia.
Descobreix les nostres propostes d’amanides.