Receptes
Arròs amb ghee, herbes i tofu fumat
Arròs amb ghee, un mantega clarificada que prové de la cultura ayurveda. És interessant pels seus beneficis per a la salut cardiovascular, efectes antiinflamatoris i la seva capacitat antioxidant. L’arròs vermell, per la seva banda, és perfecte per baixar de pes, ja que desintoxica l’organisme i facilita l’eliminació de toxines. La combinació amb tofu és molt completa i saborosa.

Arròs amb ghee, herbes i tofu fumat
Ingredients:
- Tofu fumat
- 1 kg d’arròs vermell integral
- 200 g de ghee
- 2 cullerades soperes de julivert
- 1 cullerada sopera de coriandre
- 1 cullerada sopera d’alfàbrega
- 1 llimona
- 3 L d’aigua mineral
Elaboració:
- Treu el ghee del frigorífic i deixa que es temperi.
- Esprem la llimona i pica el julivert, el coriandre i l’alfàbrega. Reserva-ho.
- Una vegada el ghee estigui a temperatura ambient afegeix-hi el suc de llimona i les espècies. Barreja-ho molt bé fins a obtenir una massa homogènia.
- Guarda-ho a la nevera en forma de rul·lo o en un recipient tancat.
- Renta l’arròs i posa’l a coure en aigua freda. Una vegada comenci a bullir calcula entre 25 i 30 minuts de cocció.
- Escorre l’arròs i barreja’l amb la massa anterior.
- Empolvora-ho amb engrunes de tofu fumat i serveix-ho inmediatament.
Contingut relacionat
- Receptes
Risotto de bolets
Risotto de bolets. Una recepta estupenda per a la tardor...
- Receptes
Risotto amb azukis
Risotto amb azukis, un plat complet gràcies a la barreja...
- Receptes
Noodles d’arròs amb mongetes tendres
Noodles d'arròs amb mongetes tendres, una receta amb reminiscències orientals...