Receptes
Arròs integral cremós amb llombarda
Baixa en calories i rica en nutrients, la col llombarda és perfecta per alleugerir els plats nadalencs, als quals dota d’un to porpra brillant. En aquest cas enriqueix una recepta d’arròs integral cremós, amb un contingut de fibra que equilibra els nivells de glucosa en sang.
Aquesta deliciosa recepta ens la suggereix Rocío Montoya, de Veggie Boggie.
Arròs integral cremós amb llombarda
Ingredients:
- 100 g de col llombarda
- 100 g de col
- 1 ceba morada petita
- 1 pebrot verd gran
- 100 g de tofu fumat
- 200 ml de crema d’arròs
- 1 raig de beguda d’arròs
- 300 g de’arròs integral
- 2 unces de formatge parmesà ratllat
- Tàperes
- Nou moscada
- Pebre en pols
- Sal
- Oli d’oliva verge extra
Elaboració:
- Cou l’arròs integral i reserva’l.
- Pica a la juliana totes les verdures i sofregeix-les en una cassola amb una cullerada d’oli. Posa primer el pebrot, després la ceba i les cols i, finalment, el tofu fumat tallat en daus petits.
- Cou-ho a foc mitjà durant 10-15 minuts.
- Afegeix-hi l’arròs integral bullit i remena.
- Incorpora-hi la crema d’arròs, la beguda d’arròs, la nou moscada, el pebre en pols i assaona-ho al gust.
- Barreja-ho suaument i serveix-ho amb formatge parmesà ratllat. Si t’agraden, pots decorar el plat amb unes tàperes.