Arròs vermell amb verdures i bolets. Recepta preparada pel reconegut xef Sergi de Meià per la sèrie de vídeos #fastGood, amb l’objectiu de presentar-te plats saludables i vistosos, que podràs preparar de forma senzilla i ràpida.
L’arròs vermell, a més de ser excepcionalment nutritiu, destaca per la seva capacitat a l’hora de reduir els nivells de colesterol dolent i triglicèrids a la sang.
Pela i trosseja la remolatxa i posa-la a bullir en un litre i mig d’aigua amb sal durant 15 minuts.
Renta i trosseja a daus petits el carbassó i el nap. Talla a quarts els bolets i pica el julivert. Reserva-ho.
En una cassola, posa els arrossos juntament amb 1 litre de brou de remolatxa i l’oli d’oliva, i deixa que bullin durant 8 minuts. Afegeix-hi el carbassó, el nap i els bolets, i remena amb cura.
Incorpora-hi el julivert picat i remena. Posa-hi pebre i serveix-ho.
Aprofita la polpa de la remoltxa per preparar una amida o un puré amb el qual acompanyar una carn o un peix.
Contingut relacionat
Arrossos
Cassola de bolets i verdures – FastGood
Recepta de la sèrie de vídeos #fastGood amb el reconegut...
Arrossos
Cuscús amb carbassa i cigrons – FastGood
Cuscús amb carbassa i cigrons. Recepta preparada pel reconegut xef...
Arrossos
Risotto de bolets
El risotto de bolets és una recepta estupenda per a...
Utilitzem els nostres pròpies "cookies". Si continua la navegació considerem que accepta l'ús d'aquestes.