Octubre – Mes oriental

Avui toca oriental

Aquest mes d’octubre hem volgut retre un homenatge a la cuina oriental. Així doncs, t’expliquem en què consisteix aquest tipus de cuina i t’aconsellem algunes receptes per incloure als menús setmanals.

Avui toca oriental - Campanya cuina oriental octubre - Veritas

Vine als nostres supermercats o connecta’t a la nostra botiga online i gaudeix de diverses ofertes en productes típics de països com l’Índia, el Líban, el Japó o Tailàndia. Aprofita els descomptes!

**Pack Sushi, Pack Ramen, Pack Thai, Pack Índia i Pack Libanès.

Cuina oriental

La cuina oriental fa referència principalment a la cuina que prové dels països asiàtics. Destaca per la gran varietat de colors, sabors i olors que tenen els seus plats. Entre les característiques de la cuina oriental trobem:

  • – Ús d’ingredients sans i frescos, com per exemple fruites i verdures.
  • – Alt consum d’arròs i llegums.
  • – Ús de mètodes de cocció de fàcil digestió, com per exemple el vapor, el guisat o el saltat.
  • – Abundància de plats vegans i vegetarians.
  • – Ús d’una gran varietat de salses i espècies.

Estil thai

Receptes - Campanya cuina oriental octubre - Veritas

Noodles pad thai

La cuina tailandesa destaca per la seva identitat exòtica. Entre els seus plats podem trobar una barreja de dolços, picants, amargs i salats, un còctel de gustos que combinen a la perfecció i formen l’essència d’aquest tipus de cuina.

Sabors de l’Índia

Dhal amb verdures i arròs basmati - Receptes Índia - Veritas

Dhal amb verdures i arròs basmati

Els plats de l’Índia es caracteritzen per la diversitat de colors i sabors. És una cuina en què s’utilitzen moltes espècies, sobretot les de gust picant. Les receptes vegetarianes amb arròs, verdures i llegums predominen en la dieta del país.

Plats libanesos

La cuina libanesa té una gran influència de la cultura de diversos països. A algunes persones els pots recordar l’estil grec, espanyol o francès. A altres els pot transportar als aromes i sabors del món oriental. Per aquets motiu, la cuina libanesa destaca per la seva gran varietat de sabors i plats.