Tècniques de cuina
Azukis – Tècniques de cuina
llenties i els cigrons les azukis són el llegum que hauríem de consumir amb més freqüència. Gràcies al seu gust lleugerament dolç, també s’utilitzen per preparar pastissos i postres.
Azukis, un llegum vermell típic dels països orientals molt apreciat per la seva riquesa en nutrients. Descobreix com mantenir-los intactes seguint la tècnica de cuina que et proposa la xef Mireia Anglada.
Són una proteïna vegetal completa que enforteix el ronyó, ja que segons la medicina tradicional xinesa i la macrobiòtica les azukis tonifiquen el sistema urinari. A més, tenen l’avantatge de ser assimilables per l’organisme i no produir gasos intestinals ni flatulències.
És recomanable consumir llegums dues vegades per setmana i no perdre aquest hàbit quan arriba el bon temps, ja que resulten deliciosos en amanides. Juntament amb les Azukis – Tècnica de cuina
- Posa en remull les azukis amb alga kombu durant tota la nit. 2. Llença l’aigua, que és on hi ha els antinutrients. 3. Afegeix en una olla 3 mesures d’aigua per 1 de llegum. 4. Cou-les durant 1 hora o 1 hora i mitja. 5. Afegeix-hi sal al final de la cocció perquè el llegum no quedi dur.
Contingut relacionat
- Tècniques de cuina
Cigrons – Tècniques de cuina
Cigrons, un llegum amb un alt contingut en calci. La...
- Tècniques de cuina
Llenties vermelles – Tècniques de cuina
Llenties vermelles, un llegum sense pell que resulta ideal per a aquelles persones...
- Tècniques de cuina
Alga wakame – Tècniques de cuina
L'alga wakame té propietats depuratives, sobretot és ideal per eliminar...