Batut cremós de maduixa

Has llegit un títol on posa batut de maduixa i directament t’ha semblat una beguda atractiva. Però què ens diries si t’explico que aquest batut porta nap? Potser et canvia la cara i fas una lleugera ganyota de desgana. Però t’assegurem que aquest batut cremós de maduixa t’encantarà i que podràs gaudir tant dels beneficis de les meravelloses maduixes com dels que t’aporta el nap sense ni adonar-te’n.

Les maduixes són una bona font de vitamina C, K i àcid fòlic. I tenen propietats antioxidants i antiinflamatòries. Per la seva banda, el nap ajuda a millorar el trànsit intestinal, també és ric en vitamina C i en àcid fòlic i calci.

Gaudeix d’aquesta nutritiva recepta del pla de Famílies i batch cooking de Veritas Food Plans, elaborada por la dietista integrativa Glenn Cots.

Batut cremós de maduixa - Receptes - Veritas

Batut cremós de maduixa

Ingredients:

  • 6 maduixes
  • 1 nap petit
  • ½ llimona
  • 2 cullerades soperes de postres de coco
  • 1 beina de vainilla
  • 1 cullerada petita de mel

Elaboració:

  1. Pela i talla el nap en daus grans.
  2. Cou-lo al vapor durant 10-15 minuts fins que estigui tendre i deixa que es refredi.
  3. Talla les maduixes per la meitat i introdueix-les a la gerra de la batedora. Afegeix-hi el nap bullit i un raig de llimona. Bat-ho fins que tingui una textura homogènia.
  4. Afegeix-hi les postres de coco, la mel i un polsim de vainilla. Torna-ho a batre fins que la consistència sigui cremosa.

Gaudeix amb la nostra proposta de receptes fàcils.