Beguda de coco casolana

Preparar-te les teves begudes vegetals a casa té el gran benefici que tu pots triar la quantitat de matèria primera que utilitzes, així com el seu origen i qualitat. En aquest cas, et compartim la recepta d’una beguda de coco casolana. 

El coco ratllat és molt apreciat a la cuina pel seu gust exòtic i pels beneficis nutritius que aporta. A més de la seva riquesa en minerals i vitamines, té la capacitat de reduir el colesterol pel seu contingut en àcid làuric.

Beguda de coco casolana - Recetas - Veritas

Ingredients:

Elaboració:

  1. Afegeix el coco i l’aigua calenta o a temperatura ambient en una batedora. Bat-ho durant 1 o 2 minuts fins que quedi tot ben integrat.
  2. Deixa-ho reposar uns minuts i cola-ho utilitzant una tela que deixi passar el líquid.
  3. Guarda la beguda en un recipient hermètic entre 4 i 7 dies a la nevera.

Descobreix la nostra col·lecció de receptes fàcils.