Bol de carbassa dolça i granola cruixent

La textura crocant i el gust torrat de la granola combinen a la perfecció amb el gust dolç lleuger i nutritiu de la carbassa caramel·litzada. Aquest bol de carbassa és un esmorzar de cullera molt complet, apte per a tots els membres de la família.

Aquesta recepta ens la proposa Rocío Montoya, de Veggie Boggie.

Bol de carbassa dolça i granola cruixent

Ingredients:

Per a la granola:

Elaboració:

  1. Prepara la granola, barrejant tots els seus ingredients (a excepció de les nous).
  2. Col·loca la barreja en una safata de forn folrada amb paper vegetal i enforna-la a 150 °C durant mitja hora, remenant cada 10 minuts.
  3. Pica les nous i incorpora-les a la massa del forn els últims 5 minuts.
  4. Retira la granola del forn, deixa que es refredi i reserva-la en un plat.
  5. Fon les unces de xocolata, espera que quedi tèbia i aboca-la sobre la granola. Refrigera-ho fins que la xocolata se solidifiqui i guarda la granola en un pot a la nevera.
  6. Esprem la llimona i reserva’n el suc.
  7. Talla la carbassa i la poma en daus i ruixa’ls amb el suc de llimona.
  8. Afegeix-hi la canyella i la panela, barreja-ho bé i enforna-ho a 180 °C uns 20 minuts, fins que comenci a daurar-se.
    Serveix els daus de carbassa calents amb la granola i assaona-ho amb una mica de iogurt al gust.

Descobreix la nostra col·lecció de receptes dolces.