Verdures

Boletes de coliflor

Les boletes de coliflor són una recepta molt fàcil de fer i atractiva de menjar.

La coliflor és una verdura de la família de les cols molt rica en vitamines i minerals. També conté fibra i és baixa en calories.

La farina de cigró s’utilitza molt a la cuina oriental, ja que és una alternativa vegetal a l’arrebossat clàssic, però sense ou. Combinada amb els altres ingredients de la recepta obtindràs una massa homogènia per fer les boletes.

Gaudeix d’aquestes boletes de coliflor!

Boletes de coliflor - Receptes - Veritas

Boletes de coliflor

Ingredients:

  • 1 coliflor
  • 1 porro
  • 2 cullerades de farina de cigró
  • Formatge ratllat
  • Sèsam
  • Espècies variades
Coliflor - Aliment - Veritas

Pots trobar tots els ingredients d’aquesta recepta a la botiga online de Veritas.

Elaboració:

Boletes de coliflor - Receptes - Veritas - Imatge vertical
  1. Ratlla el porro i dues terceres parts de la coliflor.
  2. Cuina les verdures en una paella durant 10-15 minuts, fins que es comencin a daurar.
  3. Retira-les del foc i afegeix-hi el sèsam, el formatge ratllat, la farina de cigró i espècies al gust.
  4. Barreja-ho fins a obtenir una massa homogènia, fes-ne boles i posa-les sobre un paper vegetal.
  5. Enforna les boles a 200 °C durant 10 minuts, gira-les, enforna-les 10 minuts més i serveix-les quan estiguin daurades.

Una recepta ideada per la dietista i nutricionista Anna Torelló, impulsora del perfil d’Instagram @thehappyavocadooo.

Descobreix més receptes amb fruites i verdures.

Contingut relacionat

  • Verdures

Crema de verdures

Senzilla i saborosa, aquesta crema de verdures va genial els...

  • Verdures

Dhal amb verdures i arròs basmati

Típic de l’Índia, el dhal és un plat saborós i...

  • Verdures

Crema de llombarda i xirivia

Aquesta crema de llombarda i xirivía és un deliciós entrant...