Uncategorized @ca

Brou per tonificar el ronyó

Brou per tonificar el ronyó, gràcies a les propietats de les cols de Brussel·les, l’alga wakame i el mugi miso. Aquesta senzilla recepta, que podràs preparar en 15 minuts, te la proposa el xef Miguel Aguilar.

Brou per tonificar el ronyó - Receptes - Veritas

Brou per tonificar el ronyó

Ingredients:

  • 2 cullerades soperes de suc de llimona
  • 1 porro
  • 1 cullerada petita de mugi miso
  • 6 cols de Brussel·lès
  • 5 cm d’alga wakame
  • 2 cullerades soperes d’oli d’oliva
  • 1 L d’aigua mineral

Elaboració:

  1. Talla el porro en juliana i les cols de Brussel·lès a quarts.
  2. Posa-les a bullir en un litre d’aigua, juntament amb l’alga wakame, durant 15 minuts.
  3. Retira del foc i dissol el miso.
  4. Afegeix l’oli d’oliva i el suc de llimona.

Pots trobar tots els productes d’aquest article a la botiga en línia de Veritas o a les botigues físiques. Troba el teu supermercat Veritas més pròxim!

Contingut relacionat

  • Uncategorized @ca

Brou depuratiu

Brou depuratiu, una recepta del xef Miguel Aguilar, que conté alga...

  • Uncategorized @ca

Brou digestiu

Brou digestiu, amb ingredients propis de la cuina macrobiòtica, t'ajudarà...

  • Uncategorized @ca

Brou per enfortir les defenses

Brou per enfortir les defenses, gràcies als enormes beneficis de...