Receptes
Brou reconfortant
Brou reconfortant, que t’ajudarà a entrar en calor gràcies al gingebre, al fonoll i als fideus soba. Gaudeix d’aquesta proposta que ha preparat el xef Miguel Aguilar.

Brou reconfortant
Ingredients:
- 1 all
- 1 xirivia
- 50 g de fideus soba
- 1 cullerada sopera de tamari
- 1/2 cullerada petita de fonoll en pols
- 1/2 cullerada petita de gingebre en pols
- 1 cullerada sopera d’oli d’oliva verge
- Sal d’herbes
- 750 ml d’aigua
Elaboració:
- En una cassola alta, ofega un all pelat i picat en juliana juntament amb una mica d’oli d’oliva i una mica de sal.
- Afegeix-hi la xirivia i ofega durant un parell de minuts. Afegeix-hi l’aigua i porta a ebullició.
- Incorpora-hi els fideus soba i remou bé. Afegeix-hi les espècies i el tamari i bull fins que els fideus estiguin fets.
- Posa a punt de sal i pren ben calent.