Ara a Veritas

Brous Veritas, receptes de sempre a punt per al dia a dia

Els brous ecològics Veritas de pollastre i de verdures s’elaboren artesanalment amb ingredients frescos de proximitat, i ofereixen una experiència culinària saludable amb el gust de tota la vida.

Brous Veritas - Diccionari d'aliments - Veritas

En ple hivern, no hi ha res com delectar-se amb un reconfortant plat de cullera. Actualment, el temps lliure és un bé molt preuat i el costum de cuinar brous a foc lent, com solien fer les nostres àvies, ha quedat pràcticament relegada, de manera que els envasats es colen en la majoria de cistelles de la compra.

De pollastre i de verdures

Els brous Veritas estan disponibles en dues versions, de pollastre i de verdures, i són l’alternativa perfecta per a aquells que busquen una opció saludable i deliciosa ja preparada per prendre en qualsevol moment.

El de pollastre és una mescla perfecta d’aigua, pollastre, ceba, porro, pastanaga, col, api i sal marina, i és destacable que el seu contingut en pollastre arriba fins al 22%, mentre que la majoria de brous preparats del mercat no passen del 7-8%.

D’altra banda, el de verdures es compon d’aigua, ceba, patata, pastanaga, porro, col, api, oli d’oliva verge extra, sal marina i bolets xiitake, que li proporcionen un toc especial i diferent.

Són lliures d’additius i conservants artificials i s’elaboren artesanalment amb ingredients frescos de primera qualitat, que provenen d’agricultors i productors locals que es regeixen mitjançant criteris ecològics.

Elaboració artesanal

Les receptes mantenen l’essència de la tradició i la seva elaboració s’ha encarregat a Can Garriga, una companyia familiar dedicada a l’elaboració artesanal de brous, cremes i conserves ecològiques, amb un gran compromís amb la sostenibilitat i la preservació del medi ambient.

Es presenten envasats en vidre, en ampolles d’un litre i a punt per consumir; es poden prendre sols, com a plat principal afegint-hi arròs o pasta, o com a ingredient en altres preparacions culinàries. Abans de gaudir-ne, es recomana barrejar-los acuradament, i per mantenir-ne la frescor, és aconsellable emmagatzemar-los en un lloc fresc i sec a temperatura ambient. La seva vida útil és de 24 mesos i, una vegada oberts, es poden refrigerar fins a cinc dies.

Vols conèixer més productes ecològics? Descobreix el nostre diccionari d’aliments.

Contingut relacionat

  • Ara a Veritas

Brous preparats ecològics

Poques coses agraden més que una sopa ben calenta quan...

  • Ara a Veritas

Retorn a l’alimentació saludable

Durant les festes de Nadal se sol abusar de productes...

  • Ara a Veritas

Ajudes contra refredats i catarros

Comença l’any i entrem de ple en la temporada hivernal,...

  • Ara a Veritas

Els millors aliments per apujar les defenses

Una dieta saludable i equilibrada és fonamental per enfortir el...