Brownie d’avellanes i coco

És difícil dir que no a un brownie. Aquest és bastant fàcil de fer i resulta molt especial gràcies al gust del coco, la textura de les avellanes i el punt aromàtic que li proporciona la canyella.

Gaudeix amb aquesta deliciosa recepta que et proposa la foodbloger Green Mama.

Brownie de avellanas y coco - Veritas

Brownie d’avellanes i coco

Ingredients:

Elaboració:

  1. Encén el forn a 180ºC.
  2. Agafa un motlle apte per al forn, pot ser rodó de 20 cm o de la forma que més t’agradi, i unta’l amb una mica d’oli de coco perquè el brownie no s’enganxi.
  3. En una safata de forn, posa les avellanes i deixa-les torrar al forn uns 10 minuts. A partir del minut 5 vigila que no es cremin, ja que dependrà de la potència del forn.
  4. Una vegada torrades les avellanes, pela-les i col·loca-les en un processador d’aliments i tritura-les bé, però no massa perquè no es transformin en una crema d’avellanes. Reserva-les.
  5. Talla 100 g de xocolata a trossos i posa-la a fondre en un cassó amb l’oli de coco, la beguda d’ametlles, el cacau i la canyella. Remena-ho bé.
  6. En un bol gran, col·loca les avellanes triturades i la xocolata fosa i barreja-ho. Incorpora-hi el coco ratllat i remena-ho. Afegeix els ous un a un a la massa i l’atzavara. Finalment, afegeix les figues prèviament tallades en trossos i el polsim de sal i barreja-ho.
  7. posa tota la barreja al motlle i enforna’l durant uns 30 minuts.
  8. Quan estigui fet deixa’l refredar uns 15 minuts abans de desenmotllar-lo. Mentrestant, prepara el topping.
  9. Fon els 50 g restants de xocolata amb una mica de beguda vegetal i quan estigui ben fosa i barrejada apaga el foc i pinzella el brownie.
  10. Serveix-lo acompanyat de la teva fruita de temporada preferida.

Gaudeix de la nostra col·lecció de postres saludables.