Uncategorized @ca

Bruschetta de faves i ametlles amb maduixes i menta


Gaudeix d’aquest bruschetta de faves deliciós i saludable en un esmorzar tipus brunch, a l’hora de menjar acompanyat d’una amanida o per a sopar al costat d’una crema de verdures o una sopa.

Bruschetta-de-faves-i-ametlles-amb-maduixes-i-menta-veritas

Ingredients

  • 90 g de formatge fresc vegà d’ametlles
  • 2 cullerades de xucrut fresca
  • 1 tassa de faves fresques
  • 2 maduixes
  • 2 llesques de pa de poble sense gluten
  • 4 fulles de menta
  • Germinats de pèsols
  • Ametlles torrades
  • 1 cullerada de sucre de coco
  • Vinagre d’umeboshi
  • Sal marina
  • Oli d’oliva verge extra

Elaboració

  1. Pica les ametlles. Reserva-les.
  2. Talla les maduixes a rodanxes, cobreix-les amb vinagre d’umeboshi i una cullerada de sucre de coco, i deixa-les macerar durant 25 minuts com a mínim.
  3. Retira les llavors de les faves de la beina, col·loca-les en una olla amb aigua bullent amb un pessic de sal i cou-les uns 7 minuts.
  4.  Amb una forquilla esmicola el formatge d’ametlles i pica’l amb les faves ja cuites. Incorpora-hi dues cullerades de xucrut i una cullerada d’oli d’oliva verge extra, remena-ho acuradament i afegeix-hi les fulles de menta picades.
  5. Torra les llesques de pa, unta-les generosament amb la mescla anterior i col·loca-hi damunt germinats, rodanxes de fresca macerades, favetes cuites i ametlla picada.
  6. Amaneix-ho amb el líquid del macerat i decora-ho amb unes fulles de menta.

RecRecepta elaborada per Alf Mota, ecoxef i professor de cuina saludable.

Descobreix més receptes sobre alimentació ecològica

Contingut relacionat

  • Uncategorized @ca

Quesadilles cruixents de carn especiada

En tot just mitja hora tindràs a punt aquesta sorprenent...

  • Uncategorized @ca

Crema de maduixots i xia

Si tens maduixots a casa i alguns comencen a estar...

  • Uncategorized @ca

Crema de llenties i espinacs

No deixis de tastar aquesta crema de llenties i espinacs...

  • Uncategorized @ca

Patates amb pell amb salsa de iogurt i cogombrets

Una recepta per utilitzar les patates amb pell de manera...