Coneix-nos

Veritas eco Food Service

El 2019 es va sumar al Grup Veritas Anna Ecológica 100%, empresa que té per missió proveir productes ecològics i de proximitat al canal professional: menjadors escolars i horeca (hotels, restaurants i cafeteries).

Anna Ecológica 100%

Al mes de març de 2023 la nostra filial Anna Ecológica 100% canvia de nom a Veritas eco Food Service, amb l’objectiu de sumar forces i donar a conèixer el servei a tots els públics.

Distribució d’alimentació ecològica a col·lectivitats

Anna Ecológica 100% va néixer de la motivació de Silvia Fillola, sòcia fundadora i actualment al capdavant d’aquesta línia de negoci, per acostar fins a les cuines d’aquestes col·lectivitats els millors productes ecològics i de proximitat, directament i sense intermediaris, des dels agricultors, ramaders i elaboradors.

L’empresa és garantia que tots els aliments provenen de producció ecològica certificada, i que arriben als consumidors lliures de pesticides, químics i manipulacions transgèniques, a més de ser conreats i produïts respectant el medi ambient i el benestar animal.

Veritas eco Food Service destaca per tenir:

  1. Més de 6.000 referències amb certificació ecològica
  2. Obrador propi de pa i pastisseria, certificat ecològic
  3. Plats preparats amb certificat ecològic
  4. Formats adaptats a les necessitats del canal professional (granel, big bags, carn a peces o en canal…)
  5. Cobertura a tot el territori peninsular i les Balears.

Serveis

Anna Ecológica 100%

La introducció d’aquestes referències comporta una part de divulgació fonamental. Oferim la possibilitat de fer xerrades formatives perquè totes les persones responsables en la cadena d’alimentació siguin coneixedores de les bondats de treballar amb aquests productes.

Col·lectivitats

Proveïm escoles, centres hospitalaris, residències, cooperatives familiars, entre d’altres. Oferim una alimentació equilibrada, saludable i amb un sabor autèntic, proporcionat pel producte ecològic de temporada.

Atendre aquest col·lectiu requereix una gran responsabilitat, per la identitat pròpia del client; cal assenyalar que el nostre client final són nens, adolescents, pacients, gent gran i famílies.

Horeca

La introducció d’aquestes referències en aquest canal (hotels, restaurants i cafeteries) és una manera d’oferir als clients el que estan acostumats a consumir a les seves residències d’origen.

Aprofitem l’oportunitat de sorprendre’ls molt gratament enviant-los un clar missatge: ens preocupem per la seva salut; per això els oferim productes amb més nutrients, exempts de químics i transgènics.

Indústria

Amb la finalitat de poder donar cabuda a totes les nostres referències en fruita i verdura ecològica, en les planificacions que tenim al camp que per la seva recol·lecció han estat tocades o han sofert alguna inclemència meteorològica, procedim a desviar el producte al canal indústria, de manera que aconseguim la màxima optimització del producte, i evitem desestimar-lo en òptimes condicions de consum.

De la mateixa manera, podem oferir un altre tipus de matèria primera bàsica, com ara lleguminoses o cereals en format indústria.

Qui confia en nosaltres?

Contacta amb nosaltres

info@annaecologica.es