Receptes
Caputxino de xicoria amb nata de coco
Caputxino de xicoria amb nata de coco, una beguda tonificant per prendre a qualsevol moment del dia. En combinar el gust intens sense cafeïna del cafè de xicoria amb el dolç de l’oli i la nata de coco s’obté aquesta deliciosa beguda.
Aquesta és una de les delicioses receptes que componen l’eBook de Terra Veritas que publicarem en les pròximes setmanes.

Caputxino de xicoria amb nata de coco
Ingredients:
- 220 – 250 ml d’aigua
- 2 cullerades petites de cafè de xicoria soluble
- 1 cullerada sopera d’oli de coco
- 1 cullerada sopera de crema d’ametlles
- Nata muntada de coco
- Cacau en pols sense sucre
Elaboració:
- Posa l’aigua a escalfar i quan sigui a punt de bullir afegeix-hi el cafè de xicoria i remena-ho perquè es dissolgui.
- Col·loca a la gerra de la batedora el cafè de xicoria, l’oli de coco i la crema d’ametlles. Bay-ho bé durant uns segons.
- Aboca-ho en una tassa i corona-ho amb nata de coco al gust.
- Empolvora-ho amb una mica de cacau i serveix-ho.
- Si necessites més dolçor, afegeix-hi una mica de sucre de coco o l’endolcidor natural que prefereixis.
Contingut relacionat
- Receptes
Cúrcuma latte amb rosquilles de poma
Cúrcuma latte, una beguda de color groc intens a base...
- Receptes
Creps de fajol i coco
Creps de fajol i coco, una recepta deliciosa i energètica,...
- Receptes
La guia de les begudes vegetals
Les begudes vegetals s'assimilen molt bé, aporten greixos saludables, activen...