Casabella Natura – Companys de viatge

Casabella Natura és l’empresa de la Rosa i l’Àngels, dues germanes que des del Berguedà aposten per les conserves vegetals.

El principal producte que elaboren són les cremes de verdures. Les formulen sempre tenint en compte les propietats nutricionals i organolèptiques. Per exemple, destaquen la crema de bròcoli i la de pèsols amb menta. Fa poc han començat a introduir-se en el món dels cereals, conreats també al Berguedà.

Van començar treballant amb bolets, ja que la família tenia un negoci de bolets i tòfones, que són els productes locals per excel·lència. Van decidir apostar per la certificació ecològica, en resposta a la demanda de la gent, que apreciava el producte natural però sol·licitava un pas més. Un valor afegit a les seves premisses de producte natural, saludable i innovador.

Tant la Rosa com l’Àngels són dues consumidores inquietes, que els agrada saber el que mengen. L’origen i la transformació dels productes per a elles són importantíssims.

Tal com ens expliquen “la relació que tenim amb Veritas és boníssima i propera. No és només una relació comercial, sinó fins i tot familiar”. A més, els agrada treballar amb nosaltres perquè apreciem els productes de temporada i respectem els ritmes naturals. “A Veritas accepten que s’acabi l’espelta petita i no n’hi hagi una altra collita fins a l’agost”.

Conoce al resto de nuestros compañeros de viaje.