Receptes
Cassola de bolets i verdures – FastGood
Sergi de Meià, amb l’objectiu de presentar-te plats saludables i vistosos, que podràs preparar de forma senzilla i ràpida. Comencem amb una cassola de bolets i verdures!
Es recomana consumir bolets un o dos cops per setmana per les seves propietats medicinals: estimulen el sistema immunitari, combaten els refredats i regulen el colesterol.
Iniciem la sèrie de vídeos #fastGood amb el reconegut xef Ingredients
- 240ml de brou de pollastre
- 100gr de mantega
- Bolets de cultiu
- 4 pastanagues
- 4 mongetes verdes en conserva
- 4 faves
- 1 branca de romaní
- 1 branca de farigola
- Pebre
- Sal
Elaboració
- En una cassola posa el brou de pollastre i la mantega a reduir juntament amb els bolets, les verdures i les herbes.
- Deixa-ho coure durant 6 minuts, o fins a obtenir la densitat adequada del brou.
- Condimenta-ho amb sal i pebre, i serveix-ho immediatament.