Receptes

Ceviche de verdures

Ceviche de verdures! Recepta preparada pel reconegut xef Sergi de Meià, per a la sèrie de vídeos #fastGood, amb l’objectiu de presentar-te plats saludables i vistosos, que podràs preparar de forma senzilla i ràpida.

Una de les principals característiques dels cigrons és la seva gran riquesa en lecitina, un greix saludable molt important per controlar el colesterol i els triglicèrids.

Ingredients:

  • 50gr de cigrons cuits
  • 1/4 de fonoll
  • 1 flor de bròquil
  • 4-5 cirerols pera
  • 1 punta de col llombarda
  • 1/2 pastanaga
  • 1 nap rodó
  • 1/2 carxofa
  • 1 grapat de pèsols
  • 1/2 remolatxa
  • 1 flor de coliflor
  • 1/2 carbassó
  • Suc de 2 llimones
  • Caiena en pols
  • Pebre
  • Sal
  • Oli d’oliva verge extra

Pots trobar tots els ingredients d’aquest ceviche de verdures a la botiga en línia de Veritas.

Elaboració:

  1. Talla per la meitat els cirerols, en trossos petits la carxofa, les flors de coliflor i el bròquil, i lamina el fonoll, la col llombarda, la pastanaga, el nap rodó, la remolatxa i el carbassó.
  2. Col·loca les verdures en un bol metàl·lic, afegeix els pèsols i esprem-hi les llimones per sobre.
  3. Incorpora una cullerada sopera de cigrons cuits i remena.
  4. Amaneix-ho amb sal, pebre, caiena i oli d’oliva.

Descobreix més receptes.