Chutney de mostassa groga, gingebre i dàtils

Aquest chutney amb propietats antiinflamatòries i antivirals estimula les defenses. Pren-lo en petites quantitats acompanyant estofats de llegums, buddha bowls, amanides temperades, torrades amb alvocat…

Aquesta recepta ens la proposa la Rocío, de Let it be cosy.

Chutney de mostassa groga

Ingredients:

Elaboració:

  1. Els dàtils medjool són molt sucosos. si no en trobes, pots emprar una altra varietat i posar-los en remull en aigua calenta durant 10 minuts per estovar-los abans d’emprear-los.
  2. Pela els grans d’all i reserva’ls.
  3. Col·loca al pot de la batedora la mostassa, el gingebre, la cúrcuma, el cardamom, els alls, la sal, el suc de llima i els dàtils.
  4. Bat fins que aconsegueixix una consistència lleugerament homogènia, afegeix l’oli d’oliva i bat durant 5 segons més.
  5. Es conserva de 3 a 5 dies a la nevera en un pot de vidre.

Gaudeix de la nostra col·lecció de receptes fàcils!