Fàcils

Conserva de cirerols en oli d’oliva

La conserva de cirerols és una recepta molt fàcil, en la qual pots incorporar espècies que els facin una mica més picants o herbes aromàtiques. I recorda que l’oli d’oliva serà perfecte per a una amanida.

El tomàquet és un ingredient molt versàtil que té un gran protagonisme en la nostra cultura gastronòmica gràcies a les seves múltiples possibilitats a la cuina. Aprofita la temporada per descobrir els sabors i les textures de les diferents varietats i combina’ls de manera creativa en una infinitat de plats.

Conserva de cirerols en oli d'oliva - Receptes - Veritas

Ingredients:

  • Cirerols
  • Sucre panela
  • Farigola
  • Pebre negra
  • Sal

Elaboració:

  1. Neteja els tomàquets, asseca’ls i talla’ls per la meitat. Poseu-los en una safata de forn sobre paper vegetal i empolvora sucre panela, sal, pebre negre i farigola. Rega’ls amb un raig d’oli i introdueix-los al forn a 100ºC durant 2 hores.
  2. Apaga el forn una estona abans que estiguin al teu gust i deixa’ls dins per aprofitar la calor residual. Així reduiràs la despesa energètica.
  3. Prepara els pots de conserva (que hauran de ser hermètics i estar esterilitzats), i quan els tomàquets estiguin freds, posa’ls en els pots i cobreix-los d’oli d’oliva. Si vols que la conserva duri mesos, has de coure els pots al bany maria durant mitja hora des que l’aigua bull.

Pots trobar tots els productes d’aquest article a la botiga en línia de Veritas o a les botigues físiques. Troba el teu supermercat Veritas més pròxim!