Contacta amb Nosaltres

Contacta amb NosaltresBenvingut a l’àrea d’Atenció al Client de Veritas.
Pots contactar sempre amb el nostre equip d’Atenció al Client a través de:
Correu electrònic hola@veritas.es
Telèfon gratuït +34 518 888 191
De dilluns a divendres de 8.00 h a 20.00 h.

En cas que contactis amb nosaltres fora del nostre horari, sempre podràs deixar-nos una bústia de veu, amb el teu nom, correu electrònic i telèfon, perquè contactem amb tu al més aviat possible.


Preguntes freqüents

Aquí trobaràs respostes sobre els nostres serveis. Simplement, desplega la informació a sota de cada pregunta per veure tota la informació i també l’accés al formulari de contacte corresponent.


Fes clic en la categoria que vulguis consultar i contacta amb nosaltres:


Botigues Veritas Productes a Veritas Revista Veritas Experiència a les botigues Veritas Terra Veritas APP Veritas Shop Online Factures i cobraments Devolucions i reemborsaments Descomptes famílies Proveïdors i col·laboradors Mitjans de comunicació Sostenibilitat Vendes Treballa amb nosaltres


Botigues Veritas


Productes a Veritas

Si tens alguna pregunta sobre un dels nostres productes disponibles a la botiga, pots enviar la teva consulta a través de correu electrònic a hola@ecoveritas.es o emplenant el formulari següent: Informació catàleg de productes

A Veritas, estem atents als teus suggeriments de productes. Per això, pots emplenar el formulari següent: Com a client vull suggerir un producte


Revista Veritas


Actualment disposem de la revista Veritas en castellà i català. Per rebre-la en l’idioma de preferència, si us plau emplena el formulari següent per sol·licitar el canvi d’idioma: Canvi d’idioma revista Veritas.


Informació botigues Veritas


Al nostre directori de botigues Veritas trobaràs tota la informació de les nostres botigues. Actualment som a Àlaba, Andorra, Barcelona, Biscaia, Girona, Guipúscoa, Illes Balears, Lleida, Madrid, Pamplona i Tarragona.
Vull anar al directori de botigues Veritas.

Al nostre directori de botigues Veritas trobaràs tota la informació de les nostres botigues. Actualment som a Àlaba, Andorra, Barcelona, Biscaia, Girona, Guipúscoa, Illes Balears, Lleida, Madrid, Pamplona i Tarragona.
Vull anar al directori de botigues Veritas.

Al nostre directori de botigues Veritas trobaràs tota la informació dels serveis disponibles a les botigues.
Vull anar al directori de botigues Veritas.

Al nostre directori de botigues Veritas trobaràs tota la informació dels serveis disponibles a les botigues.
Vull anar al directori de botigues Veritas.

Si vols recomanar-nos alguna adreça per a una botiga nova, si us plau emplena el formulari següent perquè ens pugui arribar la informació.
Vull suggerir una nova botiga Veritas a la meva zona.
Vull proposar un local per a una botiga Veritas.Experiència a les botigues Veritas

Des de Veritas estem atents a escoltar l’experiència dels nostres clients. Per reportar una experiència en una botiga, pots fer-ho a través del nostre telèfon d’Atenció al Client +34 518 888 191 o via correu electrònic a: hola@ecoveritas.es, a través dels nostres formularis:

Formulari: Experiència – Atenció de personal

Formulari: Experiència – Qualitat de producte

Formulari: Experiència – Aplicació d’ofertes

Formulari: Experiència – Estat de la botigaAPP Veritas


És possible fer el canvi de correu electrònic a l’app Veritas. Per fer-ho necessitem que facis una gestió prèvia. Una vegada feta la gestió, nosaltres tardem entre 2 i 5 dies laborals a fer la transferència d’ECOS del teu compte anterior al nou.

Per aconseguir-ho, segueix els passos següents:
1. Pren nota de la quantitat d’ECOS que tens.
2. Tanca la sessió del teu compte antic a l’app Veritas.
3. Fes un nou registre a l’app amb el nou compte de correu electrònic que vols utilitzar.
4. Una vegada fets aquests passos, emplena el formulari següent perquè puguem fer la gestió de transferència d’ECOS:

Per fer una consulta respecte a la modificació del correu electrònic a l’app Veritas, contacta amb el nostre equip d’Atenció al Client per telèfon al +34 518 888 191 o via correu electrònic a: hola@ecoveritas.es, o a través d’aquest formulari: Vull modificar el meu correu a l’app Veritas.

Pots modificar la contrasenya del teu compte associat a l’app Veritas, a través de l’app, o, si estàs registrat a shop.veritas.es amb el mateix compte, també ho pots fer des d’aquí.

Per fer una consulta respecte a la modificació de la contrasenya del compte associat a l’app Veritas, contacta amb el nostre equip d’Atenció al Client per telèfon al: +34 518 888 191 o via correu electrònic a hola@ecoveritas.es, o a través d’aquest formulari:
Vull modificar la meva contrasenya a l’app Veritas.

Per poder assignar ECOS d’una compra a l’app Veritas, sempre has de presentar l’app a la caixa abans de fer el pagament de la compra. Si per motius de fallades en les eines o falta d’accés al compte, no t’ha estat possible, podem fer la gestió des del nostre equip d’Atenció al Client. Per fer-ho necessitem que emplenis el formulari i farem la gestió entre 3 i 5 dies laborables.

Per fer una consulta respecte a la càrrega d’ECOS d’una compra a la botiga física a l’app Veritas, contacta amb el nostre equip d’Atenció al Client al: +34 935 505 940 o via correu electrònic a: hola@ecoveritas.es, o a través d’aquest formulari:
Càrrega d’ECOS a l’app Veritas.


Shop Online

Registre

Per convertir-te en usuari registrat i accedir a tots els productes i serveis que s’ofereixen a la botiga online, cal que emplenis el formulari que apareix al web. Aquest registre és totalment gratuït i es pot fer clicant en la persona en la navegació superior i «Login».
Vull anar a la pàgina de registre.

Per rebre les dades d’usuari i contrasenya, cal que cliquis a «He oblidat la meva contrasenya» i introdueixis l’adreça de correu amb la qual vas efectuar el registre. Rebràs un correu electrònic amb les teves dades.
Vull anar a la pàgina de registre per recuperar la meva contrasenya.


Compra

La pàgina web d’Ecoveritas, SA requereix el codi postal de l’usuari cada vegada que entra a la botiga online per fer efectiva la selecció de productes disponibles per a cada zona. L’usuari pot seleccionar els productes presentats, que estan dividits per categories i subcategories, així com la quantitat que en vol de cadascun.

Per formalitzar la compra és necessari introduir les dades de pagament i les d’entrega de la comanda. Si l’usuari ja està registrat, aquestes dades queden emmagatzemades, i es poden modificar en qualsevol moment.

Per fer una consulta respecte al cobrament de la shop online, contacta amb el nostre equip d’Atenció al Client al : +34 518 888 191 o via correu electrònic a: hola@ecoveritas.es, o a través d’aquest formulari:
Formulari: Consulta general Veritas

Depenent dels productes s’establiran límits de quantitat per qüestions logístiques.

Per formalitzar la compra és necessari introduir les dades de pagament i les d’entrega de la comanda. Si l’usuari ja està registrat, aquestes dades queden emmagatzemades, i es poden modificar en qualsevol moment.

Per fer una consulta respecte als límits o mínims de compra, contacta amb el nostre equip d’Atenció al Client al: +34 518 888 191 o via correu electrònic a: hola@ecoveritas.es, o a través d’aquest formulari:
Formulari: Consulta general Veritas

Quan l’usuari es registra a la botiga online pot emmagatzemar les seves llistes per fer la compra quan vulgui. Així mateix, les pot compartir per e-mail amb altres usuaris.

Pagament

Per procedir al pagament, l’usuari ha de seguir totes les instruccions i emplenar els formularis que vagin apareixent. Es poden utilitzar les següents targetes de crèdit o dèbit: Visa, Visa Electron, Mastercard. En el moment de la compra, l’import quedarà retingut i la transacció es farà efectiva quan finalitzi la preparació de la comanda.

El sistema de pagament online es fa a través d’una passarel·la de pagament de comerç electrònic amb el servidor segur certificat segons el protocol SSL per Verisign de què disposa La Caixa.

Entrega

Disposem d’un cost de 7 € estàndard de despeses d’enviament per a totes les comandes inferiors a 90 €. Aquest import no difereix per a enviaments nacionals o locals. Si una comanda supera l’import de 90 €, no es cobraran les despeses d’enviament

Per fer una consulta respecte al cost i servei d’entrega a domicili, contacta amb el nostre equip d’Atenció al Client al +34 935 505 940 o via correu electrònic a: hola@ecoveritas.es, o a través d’aquest formulari:
Formulari: Consulta general Veritas

Per als enviaments a l’àrea metropolitana de Barcelona, disposem de franges horàries d’entregues de 4 hores.
Per a tots els enviaments fora de l’àrea metropolitana de Barcelona, a partir que es rep la comanda, aquesta passa a ser lliurada entre 2 i 4 dies.
Una vegada la comanda surt del nostre centre preparador, s’envia un correu electrònic per informar que la comanda està en repartiment.
Per fer una consulta respecte al cost i servei d’entrega a domicili, contacta amb el nostre equip d’Atenció al Client al: +34 518 888 191 o via correu electrònic a: hola@ecoveritas.es, o través d’aquest formulari:
Formulari: Consulta de les zones d’entrega

Pots fer una consulta respecte a l’estat de l’entrega de la teva comanda a través del nostre telèfon d’Atenció al Client: +34 518 888 191 o via correu electrònic a: hola@ecoveritas.es, o través d’aquest formulari:
Formulari: Informació d’estat de comanda

Pots fer un canvi en l’entrega de la teva comanda, sempre que facis la sol·licitud 48 hores abans de la data prevista d’entrega. Per fer-ho, has de contactar amb el nostre servei d’Atenció al Client i fer la gestió. Recorda que la sol·licitud no queda realitzada fins que hagis rebut la confirmació del canvi de l’entrega de la comanda, que sempre es durà a terme via correu electrònic.
Pots fer una consulta respecte a l’estat de l’entrega de la teva comanda a través del nostre telèfon d’Atenció al Client: +34 518 888 191 o via correu electrònic a: hola@ecoveritas.es, o través d’aquest formulari:
Formulari: Canvi en la comanda

Si l’usuari no pot ser present en el moment de la recepció de la comanda, pot autoritzar una tercera persona major d’edat perquè rebi la comanda.

Per fer una gestió respecte a un canvi en la recepció de la comanda, contacta amb el nostre equip al +34 518 888 191 o via correu electrònic a hola@ecoveritas.es,o través d’aquest formulari: Formulari: Canvi en la comanda

L’import dels productes que, per qualsevol causa, no puguin estar disponibles, serà descomptat de la quantitat retinguda inicialment.

Sempre pots reportar una incidència sobre l’entrega i la recepció de la teva comanda. Si es tracta d’un error en l’entrega, o falta de producte, et podem oferir una devolució de l’article, en el cas que el producte es vegi reflectit en la factura.
D’altra banda, si volguessis rebre el gènere que no has rebut, també ho pots sol·licitar. En cas que disposem d’estoc, farem el possible per dur a terme l’entrega.
Per reportar una incidència amb l’entrega de la teva comanda, contacta amb el nostre equip al +34 518 888 191 o via correu electrònic a hola@ecoveritas.es, o través d’aquest formulari:
Formulari: Vull reportar una incidència en la comandaFactures i cobraments

Pots sol·licitar la factura de la teva comanda online a través del nostre telèfon d’Atenció al Client: +34 518 888 191 o via correu electrònic a: hola@ecoveritas.es, o través d’aquest formulari:
Formulari: Vull sol·licitar la factura de la meva comanda online

Cada vegada que fas una compra a shop.veritas.es, la teva entitat bancària du a terme una preautorització. Una vegada Veritas lliura la comanda al nostre servei de transport, fem el cobrament de l’import total de la comanda. Depenent de la teva entitat bancària, això es pot veure reflectit com a dues transaccions en el teu estat de compte. Això no significa que Veritas hagi fet dos cobraments, si bé la primera transacció la du a terme la teva entitat bancària.
Formulari: Consulta de cobraments i reemborsamentsDevolucions i reemborsaments

El client pot fer una devolució d’un producte, sempre que el producte estigui en òptimes condicions i es gestioni fins a un màxim de 3 dies d’haver rebut la comanda.

Les devolucions de les comandes s’han de tramitar a través del nostre telèfon d’Informació i Atenció al Client: +34 518 888 191 o via correu electrònic a: hola@ecoveritas.es, o través d’aquest formulari:
Formulari: Comandes online – Reemborsaments amb la finalitat de gestionar la recollida de la comanda al teu domicili. Veritas es reserva el dret d’admissió de les devolucions.

Una vegada t’hem confirmat el reemborsament via correu electrònic, aquest pot tardar entre 2 i 5 dies laborables, depenent de la teva entitat bancària. Si estàs en espera de rebre un reemborsament, pots contactar amb nosaltres a través del nostre telèfon d’Atenció al Client:+34 935 505 940 o via correu electrònic a: hola@ecoveritas.es, o través d’aquest formulari:
Formulari: Comandes online – Reemborsaments amb la finalitat de gestionar la recollida de la comanda al teu domicili. Veritas es reserva el dret d’admissió de les devolucions.Descomptes famílies

Puc sol·licitar un descompte de família nombrosa i monoparental a Veritas?
A Veritas fem un 5% de descompte a les persones que disposen de carnet d’identificació de família nombrosa i família monoparental. Per aconseguir aquest descompte, has de fer el següent:
1. Donar-te d’alta a la nostra app Veritas.
2. Emplenar el nostre formulari de contacte i adjuntar una foto del teu carnet de família monoparental i família nombrosa.


Nosaltres tardarem entre 2 i 4 dies a fer la gestió. Una vegada quedi realitzada i en rebis la confirmació, hauràs de presentar l’app Veritas, abans de pagar a la nostra botiga física. El descompte s’aplicarà automàticament.

Pots sol·licitar el descompte de família nombrosa o monoparental a través del nostre telèfon d’Atenció al Client +34 518 888 191 o via correu electrònic a: hola@ecoveritas.es, o través d’aquest formulari:
Formulari: Descompte famílies


Terra Veritas


Si tens alguna pregunta sobre un taller de Terra Veritas, si us plau contacta amb el nostre equip d’Atenció al Client a través del formulari que t’incloem a continuació i et respondrem al més aviat possible: Vull informació sobre llogar l’espai a Terra Veritas


Actualment disposem de dos espais de Terra Veritas, disponibles per a cursos, team buildings i esdeveniments. Si vols rebre més informació respecte al lloguer de l’espai, emplena el formulari següent i et respondrem al més aviat possible. Formulari: Informació lloguer espai a Terra Veritas
Proveïdors i col·laboradors


Sempre estem disposats a conèixer nous col·laboradors. Si us plau, emplena el formular següent i et respondrem al més aviat possible:

Formulari: Nous proveïdors Veritas

A Veritas sempre estem oberts a noves col·laboracions, ja sigui per a les nostres iniciatives de sostenibilitat, nous productes o esdeveniments. Si us plau, emplena el formulari següent i indica el tipus de col·laboració i et respondrem al més aviat possible.

Formulari: Col·laboradors Veritas
Mitjans de comunicació


Disposem d’espais al nostre entorn de botigues físiques, així com a les nostres plataformes digitals. Per sol·licitar informació sobre com anunciar-se a qualsevol dels nostres mitjans, si us plau emplena el formulari de contacte i et respondrem al més aviat possible: Formulari: Anuncis de mitjans de comunicació

A través de la nostra revista Veritas, arribem a les llars de clients interessats en la salut, la sostenibilitat i l’alimentació orgànica. Si estàs interessat a tenir presència a la nostra revista, contacta amb nosaltres a través del formulari següent:: Formulari: Col·laboració – Anunci a la revista

A Veritas sempre estem disposats a contribuir amb la nostra presència a qualsevol esdeveniment. Si us plau, emplena el formulari de contacte i et respondrem al més aviat possible.
Formulari: Invitació Veritas al meu esdeveniment
Iniciatives de sostenibilitat Veritas


A Ecoveritas estem oberts a col·laboracions i a programes d’aprenentatge. Si us plau, emplena el següent formulari amb informació relacionada amb la recerca i contactarem amb tu al més aviat possible.
Formulari: Col·laboració amb treball de recerca

A Ecoveritas estem duent a terme diversos projectes de sostenibilitat. Si vols rebre més informació sobre aquest tema, emplena el següent formulari de contacte:
Formulari: Informació sobre polítiques de sostenibilitat

A Ecoveritas estem duent a terme diversos projectes de sostenibilitat. Si vols consultar alguna de les nostres iniciatives, emplena el següent formulari de contacte:
Formulari: Consulta sobre les nostres iniciatives de sostenibilitat


Departament de Vendes


Si vols disposar dels nostres productes al teu negoci, emplena el formulari següent i el nostre equip comercial contactarà amb tu:
Formulari: Vull disposar de productes Veritas al meu negociTreballa amb nosaltres


A Veritas sempre estem buscant talent. Emplena el formulari següent per contactar amb el Departament de Persones.
Formulari: Vull enviar el meu currículum a Veritas

Des de Veritas estarem encantats de llegir els teus comentaris. Emplena el formulari i contactarem amb tu al més aviat possible.
Formulari: Vull contactar amb l’equip Veritas


Tornar a Dalt