Receptes
Cookies de kale i xocolata
Aquestes saludables cookies de kale i xocolata s’elaboren amb farina d’espelta, flocs de civada i panela. Són petites mossegades de plaer, ja que la xocolata complementa el gust de la col kale i crea un contrast extraordinari.
La col kale és una excepcional font d’antioxidants, proteïnes, ferro, calci i àcids grassos omega-3. Te la recomanem com a imprescindible de tardor.

Cookies de kale i xocolata
Ingredients:
- 200 g de panela
- 180 g harina de espelta
- 125 g de chips de chocolate o chocolate picado
- 100 g de mantequilla
- 75 g de hojas de kale
- 75 g de copos de avena
- 2 huevos
- 2 cucharadas pequeñas de levadura
- 1 cucharada sopera de miel
- 1 cucharada sopera de vainilla en polvo
- Sal rosa
Elaboració:
- Preescalfa el forn a 150 °C amb calor a dalt i a baix.
- En un recipient, barreja la farina d’espelta, els flocs de civada i un polsim de sal rosa.
- Pica molt finament les fulles de kale al processador d’aliments i reserva-les.
- En un altre recipient, col·loca la panela i la mantega i bat-ho amb unes varetes elèctriques a baixa velocitat fins que quedi ben lligat. Afegeix-hi la mel i els ous un a un i continua batent.
- Aboca-hi la vainilla i les fulles de kale picades, bat-ho una altra vegada, incorpora-hi els ingredients secs i barreja-ho amb una espàtula de fusta amb moviments suaus i envolupants.
- Escampa-hi els trossets de xocolata i remena-ho.
- Col·loca trossos de massa en una safata de forn sense aixafar-los massa i ben espaiats.
- Enforna’ls uns 9-10 minuts o fins que comencin a daurar-se lleugerament.
- Treu les galetes del forn, passa-les a una reixeta i deixa que es refredin completament.
- Quan estiguin fredes decora-les amb una mica de xocolata fosa i espera que se solidifiquin.
Contingut relacionat
- Receptes
Galetes raw
Galetes raw, energètiques, sanes, saciants i, per descomptat, delicioses. Una...
- Receptes
Galetes sense gluten amb gotes de xocolata
Les galetes sense gluten és una recepta ideal per preparar...
- Receptes
Pastís de xocolata i figues
La textura suau i lleugera de la xocolata negra exalta...