Cookies de kale i xocolata

Aquestes saludables cookies de kale i xocolata s’elaboren amb farina d’espelta, flocs de civada i panela. Són petites mossegades de plaer, ja que la xocolata complementa el gust de la col kale i crea un contrast extraordinari.

La col kale és una excepcional font d’antioxidants, proteïnes, ferro, calci i àcids grassos omega-3. Te la recomanem com a imprescindible de tardor.

Cookies de kale i xocolata

Ingredients:

Elaboració:

  1. Preescalfa el forn a 150 °C amb calor a dalt i a baix.
  2. En un recipient, barreja la farina d’espelta, els flocs de civada i un polsim de sal rosa.
  3. Pica molt finament les fulles de kale al processador d’aliments i reserva-les.
  4. En un altre recipient, col·loca la panela i la mantega i bat-ho amb unes varetes elèctriques a baixa velocitat fins que quedi ben lligat. Afegeix-hi la mel i els ous un a un i continua batent.
  5. Aboca-hi la vainilla i les fulles de kale picades, bat-ho una altra vegada, incorpora-hi els ingredients secs i barreja-ho amb una espàtula de fusta amb moviments suaus i envolupants.
  6. Escampa-hi els trossets de xocolata i remena-ho.
  7. Col·loca trossos de massa en una safata de forn sense aixafar-los massa i ben espaiats.
  8. Enforna’ls uns 9-10 minuts o fins que comencin a daurar-se lleugerament.
  9. Treu les galetes del forn, passa-les a una reixeta i deixa que es refredin completament.
  10. Quan estiguin fredes decora-les amb una mica de xocolata fosa i espera que se solidifiquin.

Inspira’t amb les nostres receptes dolces.