Receptes
Costelles de vedella amb salsa de castanyes
Costelles de vedella, una recepta en ferro i proteïnes. En aquest cas l’acompanyem de pastanaga, pebrot i castanyes, els encarregats d’aportar vitamines i minerals.

Costelles de vedella amb salsa de castanyes
Ingredients:
- 600 g de costelles de vedella
- 200 g de pastanaga
- 100 g de pebrot verd
- 100 g de pebrot vermell
- Vi blanc
- Llorer
- Pebre blanc en gra
- Sal
Ingredients per a la salsa:
- 200 g de castanyes
- 1/2 got de crema per cuinar
- Canyella
- Sucre
Elaboració:
- Salpebra i rega amb vi les costelles, la pastanaga, els pebrots i el llorer. Posa’ls al forn durant 30 minuts a 180ºC.
- Retira les costelles i tritura la resta dels ingredients per fer el suc.
- Per a la salsa, les castanyes s’han de coure uns 15-20 minuts i afegeix-les el sucre, la canyella i la nata. Quan estiguin toves, tritura fins a obtenir una salsa homogènia.
Contingut relacionat
- Receptes
Xai amb fonoll i patates al romaní
Xai amb fonoll i patates al romaní, una recepta estupenda...
- Receptes
Pollastre rostit amb prunes i pinyons
Pollastre rostit amb prunes i pinyons... Una recepta deliciosa. El...
- Receptes
Figues amb xocolata calenta
Les figues són una deliciosa fruita de temporada, que comença...