Crema d’api-rave i pastanaga amb romaní

L’estrella de la recepta és, sens dubte, l’api-rave, una hortalissa que millora les defenses i és bona per als sistemes digestiu i circulatori. El seu gust dolç i ametllat combina molt bé amb el de la pastanaga i la ceba, mentre que el romaní dona al plat una aroma molt especial. Gaudeix d’aquesta crema d’api-rave a la tardor!

Crema d’api-rave i pastanaga amb romaní

Ingredients:

Elaboració:

  1. Pela les verdures i talla-les en daus.
  2. Sofregeix la ceba en una cullerada sopera d’oli d’oliva i quan estigui translúcida afegeix-hi l’api-rave, remena-ho i incorpora-hi les pastanagues.
  3. Afegeix-hi l’aigua, les branques desfullades de romaní i un polsim de sal. Tapa-ho i deixa que bulli durant 10 minuts.
  4. Afegeix-hi la beguda d’ametlles i tritura-ho fins a obtenir una crema. Condimenta la crema amb unes gotes de vinagre de poma, barreja-ho bé i decara-la amb xips de kale.

Gaudeix de la sèrie de vídeo receptes Fastgood, plats ràpids, sans i saludables