Cremes de verdures

Crema de carabassa i pastanaga

Crema de carabassa i pastanaga, un plat de cullera que destaca pel toc que li concedeix la cúrcuma, una espècia que combinarem amb una mica de pebre negre per augmentar-ne l’efectivitat.

Crema de carabassa i pastanaga - Receptes - Veritas

Crema de carabassa i pastanaga

Ingredients:

  • 250 g de carabassa
  • 250 g de pastanaga
  • 1 grapat de mongetes tendres
  • Aigua mineral
  • Llavors de sèsam negre
  • Cúrcuma
  • Pebre
  • Oli d’oliva verge extra
  • Sal

Elaboració:

  1. Cuina les verdures al vapor, empolvorades amb cúrcuma i una mica de pebre negre. Utilitza aigua mineral de bona qualitat, embotellada de baixa mineralització o filtrada.
  2. Una vegada cuinades les verdures, tritura-les i rectifica’n la consistència amb l’aigua de cocció fins a obtenir una crema suau. Assaona al gust.
  3. Talla les mongetes tendres molt fines i escalda-les en aigua bullent amb sal durant uns 20 segons. A continuació refreda-les amb aigua amb gel per frenar la cocció.
  4. Serveix la crema en bols i afegeix-hi un tros de mongeta tendra i unes quantes llavors de sèsam negre. Decora-ho amb un rajolí d’oli d’oliva.

Pots trobar tots els productes d’aquest article a la botiga en línia de Veritas o a les botigues físiques. Troba el teu supermercat Veritas més pròxim!

Contingut relacionat

  • Cremes de verdures

Crema de carabassa i coco al curri – FastGood

Crema de carabassa i coco al curri, una recepta reconfortant...

  • Cremes de verdures

Crema de porro, carbassó i bròcoli

Crema de porro, carbassó i bròcoli, completa, fàcil de fer...

  • Cremes de verdures

8 cremes vegetals per cuinar

Et proposem 8 cremes vegetals per cuinar que són la...