Receptes
Crema de carbassa i coco al curri – FastGood
Crema de carbassa i coco al curri
Ingredients:
- 400 ml de llet de coco
- 1 carbassa d’1 kg aproximadament
- 1 patata
- 1 ceba
- Coriandre fresc
- Sèsam negre
- 150-200 ml d’aigua mineral
- 2 cullerades soperas de blat de moro cuit
- 4 cullerades soperas d’oli d’oliva verge extra
- 1 cullerada petita de sal marina
- 1 cullerada petita de curri en pols
- 1/4 de cullerada petita d’all en pols
- 1/2 cullerada petita de cúrcuma
Elaboració:
- Pela la carbassa i talla-la en trossos petits.
- Pela la patata, trosseja-la en daus i pica la ceba finament.
- Sofregeix la ceba i quan estigui translúcida afegeix-hi la carbassa, la patata i l’aigua mineral.
- Cou-ho durant 10 minuts aproximadament i afegeix-hi la sal, les espècies i el blat de moro. Remena-ho amb cura perquè els ingredients s’integrin bé.
- Apaga el foc, aboca-hi la llet de coco i tritura-ho amb la batedora fins a obtenir una textura fina.
- Decora-ho amb el coriandre picat i el sèsam negre i serveix-ho.
Contingut relacionat
- Receptes
Ajorrosa – FastGood
Ajorrosa, un variant del saboròs i refrescant ajoblanco, per obra i...
- Receptes
Crema de llenties vermelles – Fastgood
Crema de llenties vermelles, una forma molt pràctica d'incloure en...
- Receptes
Cassola de bolets i verdures – FastGood
Iniciem la sèrie de vídeos #fastGood amb el reconegut xef...