Cremes de verdures

Crema de carbassa i coco al curri – FastGood

Crema de carbassa i coco al curri, una recepta reconfortant molt fàcil de preparar que es caracteritza per un gust lleugerament dolcòs i el toc exòtic que li donen el coco, el coriandre i el curri. Ideal per prendre a l’hora de sopar.

Crema de carbassa i coco al curri

Ingredients:

  • 400 ml de llet de coco
  • 1 carbassa d’1 kg aproximadament
  • 1 patata
  • 1 ceba
  • Coriandre fresc
  • Sèsam negre
  • 150-200 ml d’aigua mineral
  • 2 cullerades soperes de blat de moro cuit
  • 4 cullerades soperes d’oli d’oliva verge extra
  • 1 cullerada petita de sal marina
  • 1 cullerada petita de curri en pols
  • 1/4 de cullerada petita d’all en pols
  • 1/2 cullerada petita de cúrcuma

Pots trobar tots els ingredients d’aquesta recepta a la botiga online de Veritas.

Elaboració:

  1. Pela la carbassa i talla-la en trossos petits.
  2. Pela la patata, trosseja-la en daus, i pica la ceba finament.
  3. Sofregeix la ceba i quan estigui translúcida afegeix-hi la carbassa, la patata i l’aigua mineral.
  4. Cou-ho durant 10 minuts aproximadament i afegeix-hi la sal, les espècies i el blat de moro. Remena-ho amb cura perquè els ingredients s’integrin bé.
  5. Apaga el foc, aboca-hi la llet de coco i tritura-ho amb la batedora fins a obtenir una textura fina.
  6. Decora-ho amb el coriandre picat i el sèsam negre, i serveix-ho.

Gaudeix de la sèrie de vídeo receptes FastGood, plats ràpids, sans i saludables, i de la nostra col·lecció de cremes de verdures.

Contingut relacionat

  • Cremes de verdures

Ajorrosa – FastGood

Ajorrosa, un variant del saboròs i refrescant ajoblanco, per obra i...

  • Cremes de verdures

Crema de llenties vermelles – Fastgood

Crema de llenties vermelles, una forma molt pràctica d'incloure en...

  • Cremes de verdures

Cassola de bolets i verdures – FastGood

Recepta de la sèrie de vídeos #fastGood amb el reconegut...