Receptes
Crema de carbassa i pastanaga
Crema de carbassa i pastanaga, un plat de cullera que destaca pel toc que li concedeix la cúrcuma, una espècia que combinarem amb una mica de pebre negre per augmentar-ne l’efectivitat.

Crema de carbassa i pastanaga
Ingredients:
- 250 g de carbassa
- 250 g de pastanaga
- 1 grapat de mongetes tendres
- Aigua mineral
- Llavors de sèsam negre
- Cúrcuma
- Pebre
- Oli d’oliva verge extra
- Sal
Elaboració:
- Cuina les verdures al vapor, empolvorades amb cúrcuma i una mica de pebre negre. Utilitza aigua mineral de bona qualitat, embotellada de baixa mineralització o filtrada.
- Una vegada cuinades les verdures, tritura-les i rectifica’n la consistència amb l’aigua de cocció fins a obtenir una crema suau. Assaona al gust.
- Talla les mongetes tendres molt fines i escalda-les en aigua bullent amb sal durant uns 20 segons. A continuació refreda-les amb aigua amb gel per frenar la cocció.
- Serveix la crema en bols i afegeix-hi un tros de mongeta tendra i unes quantes llavors de sèsam negre. Decora-ho amb un rajolí d’oli d’oliva.
Contingut relacionat
- Receptes
Crema de carbassa i coco al curri – FastGood
Crema de carbassa i coco al curri, una recepta reconfortant...
- Receptes
Crema de porro, carbassó i bròcoli
Crema de porro, carbassó i bròcoli, completa, fàcil de fer...
- Receptes
8 cremes vegetals per cuinar
Et proposem 8 cremes vegetals per cuinar que són la...