Receptes
Crema de llenties vermelles
Crema de llenties vermelles, una recepta molt fàcil de preparar, nutritiva i ideal per a l’hivern.
Les llenties vermelles s’utilitzen molt en l’Índia i tenen les mateixes propietats que les marrons, però són més digestives. Destaquen per la seva aportació de ferro, hidrats de carboni, proteïnes i vitamina B.

Crema de llenties vermelles
Ingredients:
- 400 g de llenties vermelles
- 2 carbassons
- 1 ceba
- 1 gra d’all
- Gingebre en pols
- 1 cullerada d’oli d’oliva verge extra
- Sal
- Crostons
Elaboració:
- Pela la ceba, els carbassons i el gra d’all i posa-ho en un cassó amb aigua.
- Deixa-ho bullir 8-10 minuts i afegeix-hi les llenties, la sal, l’oli i el gingebre en pols. Retira-ho del foc i tritura-ho. La crema quedarà més fina si la passes pel colador xinès.
- Serveix-ho en bols i afegeix-hi els crostons.