Crema de llenties vermelles, una recepta molt fàcil de preparar, nutritiva i ideal per a l’hivern.
Les llenties vermelles s’utilitzen molt en l’Índia i tenen les mateixes propietats que les marrons, però són més digestives. Destaquen per la seva aportació de ferro, hidrats de carboni, proteïnes i vitamina B.
Pela la ceba, els carbassons i el gra d’all i posa-ho en un cassó amb aigua.
Deixa-ho bullir 8-10 minuts i afegeix-hi les llenties, la sal, l’oli i el gingebre en pols. Retira-ho del foc i tritura-ho. La crema quedarà més fina si la passes pel colador xinès.
Serveix-ho en bols i afegeix-hi els crostons.
Contingut relacionat
Cremes de verdures
Vichyssoise vegana
Aquesta setmana et proposem una alternativa a aquesta crema tradicional:...
Cremes de verdures
Bowl equilibri
Aquesta setmana, bowl equilibri, ric en proteïnes completes, ferro i...
Utilitzem els nostres pròpies "cookies". Si continua la navegació considerem que accepta l'ús d'aquestes.