Cremes de verdures

Crema de llenties vermelles

Crema de llenties vermelles, una recepta molt fàcil de preparar, nutritiva i ideal per a l’hivern.

Les llenties vermelles s’utilitzen molt en l’Índia i tenen les mateixes propietats que les marrons, però són més digestives. Destaquen per la seva aportació de ferro, hidrats de carboni, proteïnes i vitamina B.

Crema de llenties vermelles - Receptes - Veritas

Crema de llenties vermelles

Ingredients:

  • 400 g de llenties vermelles
  • 2 carabassons
  • 1 ceba
  • 1 gra d’all
  • Gingebre en pols
  • 1 cullerada d’oli d’oliva verge extra
  • Sal
  • Crostons

Elaboració:

  1. Pela la ceba, els carabassons i el gra d’all i posa-ho en un cassó amb aigua.
  2. Deixa-ho bullir 8-10 minuts i afegeix-hi les llenties, la sal, l’oli i el gingebre en pols. Retira-ho del foc i tritura-ho. La crema quedarà més fina si la passes pel colador xinès.
  3. Serveix-ho en bols i afegeix-hi els crostons.

Pots trobar tots els productes d’aquest article a la botiga en línia de Veritas o a les botigues físiques. Troba el teu supermercat Veritas més pròxim!

Contingut relacionat

  • Cremes de verdures

Vichyssoise vegana

Aquesta setmana et proposem una alternativa a aquesta crema tradicional:...

  • Cremes de verdures

Bowl equilibri

Aquesta setmana, bowl equilibri, ric en proteïnes completes, ferro i...