Cremes de verdures

Crema de llombarda i xirivia

Aquesta crema de llombarda i xirivía és un deliciós entrant que t’alegrarà la taula gràcies al seu vistós color i la increïble aroma que li concedeixen les espècies. A més, resulta molt saludable gràcies als molts antioxidants que conté la col llombarda i la riquesa en vitamines i minerals de la resta d’ingredients. Gaudeix d’aquesta deliciosa crema de verduras que ens proposa Isa, de Delicias Kitchen

Crema de llombarda i xirivía

Crema de llombarda i xirivía - Receptes - Veritas

Ingredientes:

Ingredients per al topping:

Elaboració:

  1. Extreu les llavors de l’interior de la beina dels cardamoms i pica-les en un morter juntament amb els claus. Reserva-ho.
  2. Pela i talla a daus la poma, pica la ceba i trosseja la col llombarda i xirivia. Reserva-ho.
  3. Cou al vapor la col llombarda, la xirivia i la poma fins que estiguin tendres.
  4. Mentrestant, sofregeix la ceba picada en una cullerada d’oli fins que estigui translúcida.
  5. Col·loca les preparacions anteriors en una batedora potent, afegeix-hi la resta d’ingredients, l’altra cullerada d’oli i bat-ho molt bé fins a aconseguir una textura fina i homogènia.
  6. Rectifica-ho de sal o de líquid i serveix la crema amanida amb una mica de crema vegetal, grans de magrana i un polsim d’anet.
Gaudeix amb la nostra col·lecció de cremes de verdures.

Contingut relacionat

  • Cremes de verdures

Crema d’api-rave i pastanaga amb romaní

L'estrella de la recepta és, sens dubte, l'api-rave, una hortalissa...

  • Cremes de verdures

Crema de carabassa i coco al curri – FastGood

Crema de carabassa i coco al curri, una recepta reconfortant...

  • Cremes de verdures

Crema de llenties vermelles – Fastgood

Crema de llenties vermelles, una forma molt pràctica d'incloure en...