Receptes
Crema de llombarda i xirivia
Delicias Kitchen
Aquesta crema de llombarda i xirivía és un deliciós entrant que t’alegrarà la taula gràcies al seu vistós color i la increïble aroma que li concedeixen les espècies. A més, resulta molt saludable gràcies als molts antioxidants que conté la col llombarda i la riquesa en vitamines i minerals de la resta d’ingredients.
Gaudeix d’aquesta deliciosa crema de verduras que ens proposa Isa, de Crema de llombarda i xirivía

Ingredientes:
- 1 tassa de brou vegetal
- 1 tassa de beguda d’ametlles
- 1 tassa de ceba
- 1 tassa de col llombarda
- 1 tassa de xirivia
- 1 poma
- 2 claus
- 2 cardamoms
- 1/2 cullerada petita de canyella mòlta
- 2 cullerades soperes d‘oli d’oliva verge extra
- Sal
- Pebre negra mòlta
Ingredients per al topping:
Elaboració:
- Extreu les llavors de l’interior de la beina dels cardamoms i pica-les en un morter juntament amb els claus. Reserva-ho.
- Pela i talla a daus la poma, pica la ceba i trosseja la col llombarda i xirivia. Reserva-ho.
- Cou al vapor la col llombarda, la xirivia i la poma fins que estiguin tendres.
- Mentrestant, sofregeix la ceba picada en una cullerada d’oli fins que estigui translúcida.
- Col·loca les preparacions anteriors en una batedora potent, afegeix-hi la resta d’ingredients, l’altra cullerada d’oli i bat-ho molt bé fins a aconseguir una textura fina i homogènia.
- Rectifica-ho de sal o de líquid i serveix la crema amanida amb una mica de crema vegetal, grans de magrana i un polsim d’anet.
Contingut relacionat
- Receptes
Crema d’api-rave i pastanaga amb romaní
L'estrella de la recepta és, sens dubte, l'api-rave, una hortalissa...
- Receptes
Crema de carbassa i coco al curri – FastGood
Crema de carbassa i coco al curri, una recepta reconfortant...
- Receptes
Crema de llenties vermelles – Fastgood
Crema de llenties vermelles, una forma molt pràctica d'incloure en...