Receptes

Crema de pastanaga

La crema de pastanaga és un plat ideal per sopar. La pastanaga té betacarotens, els precursor de la vitamina A, encarregada de cuidar la pell i la vista.

Crema de pastanaga - Receptes - Veritas

Crema de pastanaga

Aquesta crema també està feta amb curri i gingebre que donen a aquest plat un toc especial i fan que tingui un gust molt saborós. La cúrcuma és una espècie amb un gran poder antiinflamatori ideal per aquest tipus de cremes que combinada amb el pebre reforça les seves propietats.

Gaudeix d’aquesta recepta que et proposa de la dietista i nutricionista Anna Torelló, impulsora del perfil d’Instagram @thehappyavocadooo.

Ingredients:

  • 6 pastanagues
  • 1 moniato petit
  • 2 porros
  • 100 g de formatge fresc
  • Curri
  • Gingebre
  • Pebre
  • Cúrcuma

Pots trobar tots els ingredients d’aquesta crema a la botiga online de Veritas.

Elaboració:

  1. Trosseja els porros i salta’ls a la mateixa olla on prepararàs la crema.
  2. Pela i talla a trossos el moniato i les pastanagues i afegeix-los a l’olla.
  3. Salta les verdures fins que es comencin a daurar i afegeix-hi aigua just per cobrir-les.
  4. Deixa que bullin i, quan estiguin cuites, retira-les del foc.
  5. Incorpora-hi el formatge fresc i les espècies al gust i tritura-ho bé fins que no quedin grumolls.

Gaudeix de la nostra proposta de cremes de verdures.

Contingut relacionat

  • Receptes

Crema de verdures

Senzilla i saborosa, aquesta crema de verdures va genial els...

  • Receptes

Crema de llombarda i xirivia

Aquesta crema de llombarda i xirivía és un deliciós entrant...

  • Receptes

Crema d’api-rave i pastanaga amb romaní

L'estrella de la recepta és, sens dubte, l'api-rave, una hortalissa...

  • Receptes

Cremes de verdures per sopar

La tardor és el gran moment de les cremes de...