Receptes
Crema de verdures amb fajol
Crema de verdures amb fajol, un pseudocereal lliure de gluten, que destaca pel seu enorme contingut en proteïnes de fàcil assimilació. També és molt ric en lisina, un aminoàcid clau en la reconversió proteica dels cereals.

Crema de verdures amb fajol
Ingredients:
- 1 ceba
- 1 porro
- 1 carbassó gran
- 1 grapat d’espinacs o bledes
- 8 xampinyons
- 3 bolets shiitake
- 2 cullerades soperas de fajol
- Oli d’oliva verge extra
- Sal
Elaboració:
- En una olla mitjana, posa a bullir un litre i mig d’aigua. Mentrestant, renta les verdures, pela (en el cas del carbassó, com és ecològic, no cal) i talla-les a daus.
- Bull durant 20 minuts i incorpora el fajol, prèviament esbandit. Deixa-ho bullir 10 minuts més i retira del foc.
Contingut relacionat
- Receptes
Fajol – Tècniques de cuina
Fajol, un pseudocereal amb un alt porcentatge en proteïna, apte per...
- Receptes
Fajol, ideal per a l’hivern
Fa fred i el cos ens demana aliments de naturalesa...
- Receptes
Crema de llenties vermelles
Crema de llenties vermelles, una recepta molt fàcil de preparar,...