Receptes

Crema de verdures amb fajol

Crema de verdures amb fajol, un pseudocereal lliure de gluten, que destaca pel seu enorme contingut en proteïnes de fàcil assimilació. També és molt ric en lisina, un aminoàcid clau en la reconversió proteica dels cereals. Crema de verdures amb fajol - Veritas

Crema de verdures amb fajol

Ingredients:

Elaboració:

  1. En una olla mitjana, posa a bullir un litre i mig d’aigua. Mentrestant, renta les verdures, pela (en el cas del carbassó, com és ecològic, no cal) i talla-les a daus.
  2. Bull durant 20 minuts i incorpora el fajol, prèviament esbandit. Deixa-ho bullir 10 minuts més i retira del foc.

Contingut relacionat

  • Receptes

Fajol – Tècniques de cuina

Fajol, un pseudocereal amb un alt porcentatge en proteïna, apte per...

  • Receptes

Fajol, ideal per a l’hivern

Fa fred i el cos ens demana aliments de naturalesa...

  • Receptes

Crema de llenties vermelles

Crema de llenties vermelles, una recepta molt fàcil de preparar,...