Crema de verdures Celebrity skin, amb moniato, pastanaga i carbassa, verdures riques en betacarotens, per tenir cura de la vista i la pell. El xef Miguel Aguilar et recomana decorar aquesta deliciosa crema de verdures amb llavors de sèsam negre torrades.
Crema de verdures Celebrity skin
Ingredients:
Elaboració:
- Pica l’all i talla la ceba en juliana.
- Ofega’ls en una cassola amb una mica d’oli i sal.
- Talla la pastanaga en juliana i el moniato i la carbassa a daus. Afegeix-los i ofega un parell de minuts més. Cobreix d’aigua.
- Bull durant 15 minuts a foc lent, fins que les verdures estiguin fetes.
- Afegeix-hi el suc de llimona i la menta, i passa per la batedora.
- Posa a punt de sal i serveix decorant amb les llavors de sèsam negre.
Gaudeix de la col·lecció de cremes de verdures que hem preparat per a la tardor. Cada setmana, una crema diferent!