Crema de verdures Espárrago Rock, amb espàrrecs de marge, alvocat i beguda de civada. La textura és increïble, i pots decorar-la amb figues seques perquè tingui més contrast. Aquesta recepta te la proposa el xef Miguel Aguilar per les seves propietats diürètiques.
Crema de verdures Espárrago rock
Ingredients:
Elaboració:
- Sofregeix en una cassola l’all i la ceba amb un raig d’oli d’oliva i una mica de sal.
- Talla l’api en juliana i, quan l’all comenci a daurar-se, afegeix-los al sofregit i ofega durant uns minuts.
- Talla els espàrrecs de marge a trossos i agrega’ls al sofregit.
- Incorpora la beguda de civada i deixa que bulli fins que els espàrrecs estiguin tendres.
- Afegeix l’alvocat, passa per la batedora i posa a punt de sal.
Gaudeix de la col·lecció de cremes de verdures que hem preparat per a la tardor. Cada setmana, una crema diferent!