Receptes
Crema de verdures Espárrago Rock
Crema de verdures Espárrago Rock, amb espàrrecs de marge, alvocat i beguda de civada. La textura és increïble, i pots decorar-la amb figues seques perquè tingui més contrast. Aquesta recepta te la proposa el xef Miguel Aguilar per les seves propietats diürètiques.

Crema de verdures Espárrago rock
Ingredients:
- 250 g d’espàrrecs verds
- 1 penca d’api
- 1/2 ceba
- 1 all
- 500 ml de beguda de civada
- 1/2 alvocat
- 1 cullerada sopera d’oli d’oliva verge extra
- Sal
Elaboració:
- Sofregeix en una cassola l’all i la ceba amb un raig d’oli d’oliva i una mica de sal.
- Talla l’api en juliana i, quan l’all comenci a daurar-se, afegeix-los al sofregit i ofega durant uns minuts.
- Talla els espàrrecs de marge a trossos i agrega’ls al sofregit.
- Incorpora la beguda de civada i deixa que bulli fins que els espàrrecs estiguin tendres.
- Afegeix l’alvocat, passa per la batedora i posa a punt de sal.
Contingut relacionat
- Receptes
Crema de verdures Smashing pumking
Crema de verdures Smashing pumking per rebre aquesta nova estació....
- Receptes
Crema de llenties vermelles – Fastgood
Crema de llenties vermelles, una forma molt pràctica d'incloure en...
- Receptes
Vichyssoise vegana
Aquesta setmana et proposem una alternativa a la vichyssoise tradicional....