Receptes
Crema de verdures Natural blues
Crema de verdures Natural blues, amb pomes Golden, porros i curri, per millorar la digestió. Aquesta deliciosa recepta, que combina sabors dolços amb salats, te la recomana el xef Miguel Aguilar.

Crema de verdures Natural blues
Ingredients:
- 1 all
- 3 porros
- 2 pomes Golden
- 1/2 cullerada petita de curri
- 500 ml d’aigua
- 1 cullerada sopera d’oli d’oliva verge
- Pebre
- Sal
Elaboració:
- Talla el porro a rodanxes i salta’l amb l’all.
- Afegeix-hi la poma a trossos i cobreix amb aigua.
- Bull a foc lent, fins que la poma estigui tova.
- Incorpora-hi el curri i el pebre.
- Passa-ho per la batedora i serveix.
Contingut relacionat
- Receptes
Crema de verdures Give peas a chance
Crema de verdures Give peas a chance, amb pèsols i...
- Receptes
Crema de verdures Fankäl
Crema de verdures Fankäl amb porro, fonoll i patata, especiada...
- Receptes
Crema de verdures In bloom
Crema de verdures In bloom, amb propietats antioxidants, gràcies a...