Receptes
Crema de verdures Smashing pumking
Crema de verdures Smashing pumking per rebre aquesta nova estació. La tardor és ideal per preparar purés que reconfortin el nostre organisme amb verdures de temporada. En aquesta ocasió, el xef Miguel Aguilar ha utilitzat carbassa, gingebre i suc de taronja per a preparar aquesta deliciosa crema, que t’ajudarà a enfortir el teu sistema digestiu.

Crema de verdures Smashing pumking
Ingredients:
- 500 g de carbassa sense pell
- 1/2 ceba
- Suc d’una taronja
- 1 all
- 1 cullerada petita de gingebre en pols
- 1 cullerada sopera d’oli d’oliva verge extra
- Aigua
- Sal
Elaboració:
- Talla la carbassa a daus i la ceba i l’all en juliana.
- Sofregeix en una cassola alta l’all, juntament amb la ceba, amb un rajolí d’oli d’oliva i sal.
- Quan comenci a daurar-se, afegeix la carbassa i ofega durant uns minuts.
- Cobreix amb aigua i bull fins que la carbassa estigui feta.
- Passa tot per la batedora i afegeix el suc de taronja, el gingebre i posa a punt de sal.
Contingut relacionat
- Receptes
Crema de llenties vermelles – Fastgood
Crema de llenties vermelles, una forma molt pràctica d'incloure en...
- Receptes
Crema de xampinyons amb beguda de soja
Crema de xampinyons, un plat molt agradable a l'hivern, i...
- Receptes
Vichyssoise vegana
Aquesta setmana et proposem una alternativa a la vichyssoise tradicional....