Uncategorized @ca

Crema de verdures Smashing pumking

Crema de verdures Smashing pumking per rebre aquesta nova estació. La tardor és ideal per preparar purés que reconfortin el nostre organisme amb verdures de temporada. En aquesta ocasió, el xef Miguel Aguilar ha utilitzat carabassa, gingebre i suc de taronja per a preparar aquesta deliciosa crema, que t’ajudarà a enfortir el teu sistema digestiu.

Crema de verdures Smashing pumking - Receptes - Veritas

Crema de verdures Smashing pumking

Ingredients:

  • 500 g de carabassa sense pell
  • 1/2 ceba
  • Suc d’una taronja
  • 1 all
  • 1 cullerada petita de gingebre en pols
  • 1 cullerada sopera d’oli d’oliva verge extra
  • Aigua
  • Sal

Elaboració:

  1. Talla la carabassa a daus i la ceba i l’all en juliana.
  2. Sofregeix en una cassola alta l’all, juntament amb la ceba, amb un rajolí d’oli d’oliva i sal.
  3. Quan comenci a daurar-se, afegeix la carabassa i ofega durant uns minuts.
  4. Cobreix amb aigua i bull fins que la carabassa estigui feta.
  5. Passa tot per la batedora i afegeix el suc de taronja, el gingebre i posa a punt de sal.

Pots trobar tots els productes d’aquest article a la botiga en línia de Veritas o a les botigues físiques. Troba el teu supermercat Veritas més pròxim!

Contingut relacionat

  • Uncategorized @ca

Crema de llenties vermelles – Fastgood

Crema de llenties vermelles, una forma molt pràctica d'incloure en...

  • Uncategorized @ca

Crema de xampinyons amb beguda de soja

La crema de xampinyons amb beguda de soja és un...

  • Uncategorized @ca

Vichyssoise vegana

Aquesta setmana et proposem una alternativa a aquesta crema tradicional:...