Receptes
Crema de verdures Zuchero
Crema de verdures Zuchero, amb carbassó, beguda de civada i nou moscada. El xef Miguel Aguilar te la recomana per millorar la circulació.

Crema de verdures Zuchero
Ingredients:
- 1 all
- 1 carbassó
- 1 patata petita
- 1 ceba
- 500 ml de beguda de civada
- 2 cullerades soperes d’alga arame
- 1 cullerada sopera de nou moscada
- Oli d’oliva verge
- Sal
Elaboració:
-
Ingredients:
- 1 all
- 1 carbassó
- 1 patata petita
- 1 ceba
- 500 ml de beguda de civada
- 2 cullerades soperes d’alga arame
- 1 cullerada sopera de nou moscada
- Oli d’oliva verge
- Sal
Elaboració:
- Pica l’all i talla la ceba en juliana. Daura’ls a la paella.
- Talla el carbassó i la patata a daus i afegeix-ho a la paella, juntament amb l’alga arame.
- Ofega i cobreix amb la beguda de civada.
- Cuina durant 15 minuts a foc lent.
- Passa per la batedora, escampa la nou moscada i serveix.
Contingut relacionat
- Receptes
Crema de verdures Natural blues
Crema de verdures Natural blues, amb pomes Golden, porros i...
- Receptes
Crema de verdures Fankäl
Crema de verdures Fankäl amb porro, fonoll i patata, especiada...
- Receptes
Crema de verdures Espárrago Rock
Crema de verdures Espárrago Rock, amb espàrrecs de marge, alvocat...